Trebuie să recunosc că am folosit un abonament YOXO de la lansarea sa, dar cu mici intermitențe. Ultimul l-am activat pe Samsung Galaxy Z Fold4 prin eSIM. Faptul că ai libertatea să-l pornești când dorești și fără să ai nevoie de o cartelă mi se pare un punct PRO. Este și un motiv în plus să alegeți un telefon mobil cu eSIM.

Știți că YOXO funcționează în rețeaua Orange 4G și 4G+ drept o alternativă la serviciile clasice de telefonie mobilă și internet.

Ce este YOXO Dealz?

YOXO Dealz aduce o sumedenie de bonusuri, vouchere-cadou la activare, oferte și discounturi la partenerii YOXO (dincolo strict de segmentul de telecomunicații).

Am făcut o selecție de oferte existente la momentul actual:

🟧 Freshful by eMAG – 35 lei reducere la comanda de minim 150 lei (exclus tutun) din aplicația dedicată. Oferta este validă până la 19 decembrie 2022;

🟧 Answear – 25% reducere la o comandă, valabil până pe 6 decembrie 2022;

🟧 SanoPass – reduceri de 30% la abonamentul anual SanoPass FIT și abonamentul lunar SanoPass FIT încheiat pe jumătate de an. De aici ai acces la peste 200 de săli de fitness. Este o ofertă validă până pe 6 decembrie 2022;

🟧 Splash – plimbare gratuită de 20 de minute cu trotinetele electrice Splash pentru abonamentele YOXO activate până pe 31 octombrie 2022;

🟧 Telios Care oferă servicii de consultații medicale, tratament și monitorizare, online, prin Telios. Cu YOXO ai reducere de 50% pentru abonamentul anul. Este o ofertă validă până pe 6 decembrie 2022.

Parteneriatele sunt actualizate în regim periodic și mereu veți descoperi oferte noi, concepute de YOXO alături de partenerii săi digitali.

De ce consider că YOXO este cel mai bun abonament 100% digital?

YOXO Dealz mi se pare a fi un bonus pe lângă faptul că serviciul în sine a convins o mulțime de persoane. Pe lângă mine mai sunt și alți prieteni ce folosesc YOXO și sunt mulțumiți de valoarea primită pentru suma alocată.

Atuurile YOXO sunt:

🟠 ușurința în utilizare – aplicație dedicată ce mi se pare user friendly, în câțiva pași ți-ai activat planul tarifar și ai 100% control asupra lui.

🟠 prețuri modice. Mereu am ales abonamentul de bază ce costă 19 lei și include 50GB trafic de date național și minute și SMS-uri naționale nelimitate. Mai sunt alte 2 opțiuni: 100 GB la 29 lei și 150 GB la 39 lei + 6.63 GB în roaming SEE. Am făcut trecerea spre acest plan când eram în Paris spre a putea folosi internetul pe Z Fold4;

🟠 posibilitate de activare cu eSIM. Modelele Samsung din seria S și cele pliabile, iPhone-urile, dar și alte smartphone-uri au eSIM și YOXO oferă suport pentru activarea abonamentului într-o modalitate 100% digitală;

🟠 cartela SIM este realizată 100% din materiale reciclate. YOXO este un serviciu centrat pe ideea de eco – green etc. Nu este tipărită hârtie, îl contractezi de pe o aplicație de smartphone și nu trebuie să te deplasezi într-un magazin etc.

Sunt curios să descopăr și feedback-ul vostru în secțiunea de comentarii. Cei ce l-au contractat deja nu strică să verifice secțiunea YOXO Dealz. Cei ce caută un serviciu simplu de folosit, la o sumă modică și cu posibilitate de contractare 100% online aș spune că și-au găsit produsul perfect.

Acest articol este susținut de către YOXO. Opiniile exprimate aparțin strict autorului. 

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.