Telefoane Mobile

În urmă cu câteva zile a fost anunțat parteneriatul dintre Micromax și CyanogenMod în ce privește lansarea unui brand de telefoane mobile în India: Yu.

Este un fel de reacție a Micromax la pătrunderea Xiaomi în India. Noile telefoane Yu vor fi comercializate exclusiv în mediul online și presupun că vor atrage prin raportul preț / specificații, dar și prin utilizarea unui custom ROM Android în ediție CM cu update de software pe o perioadă mai lungă de timp.

Pe de altă parte, auspiciile sunt pozitive. Un oficial CyanogenMod a spus că interesul lor este să colaboreze și cu alte companii, pe lângă Micromax. Producătorul indian și-a negociat exclusivitatea în țara sa de baștină și de aceea OnePlus One în versiunea indiană debutează cu software făcut in-house de echipa OPO.

Micromax și Karbonn sunt companii ce vor urca puternic în perioada imediat următoare. India are peste 1.2 miliarde locuitori, China în jur de 1.3 miliarde și de aici piețele de desfacere mamut.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.