Ce bine este sa fii rupt de realitatea prezentata pe tv. Oare cat de folositoare ne sunt noua multe stiri? Eu cred ca de multe ori ne incarcam – memoria, in special, de scurta durata – cu o groaza de lucruri care nu ne folosesc. Ce relevanta are pentru mine ca un individ a alergat cu masina cu 120 km/h si s-a proptit in parapet? Oricum, eu nu am permis si nici in viitorul apropiat, circul cu mijloacele de transport in comun si daca voi fi vreodata implicat, bineinteles, voi fi victima.
             Ce importanta are pentru mine ca tanti Stana din Ututuoia din Deal a gasit ea nu stiu ce chestie – s.a.m.d. De ce trebuie sa ascutam mereu aceleasi informatii despre nea Gigi si alti de teapa lui. 
               

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.