Smartphone

Avem 5 produse Allview ce vor intra la concurs în săptămâna aceasta, începem cu Allview P8 Energy. Despre ce este vorba, în fiecare zi veți găsi câte un review și un concurs pe site. 

Înscrierile la concurs se fac în secțiunea comentarii de la acest articol, condițiile sunt ușor de îndeplinit. Recenzia urmează a fi postată cât de curând, acolo puteți vedea cum s-a descurcat Allview P8 Energy, care-i sunt punctele PRO și CONTRA.

  1. Perioadă de desfășurare – 23 noiembrie – 30 noiembrie 2015;
  2. Postați un comentariu în care să punctați două motive pentru care l-ați alege pe Allview P8 Energy. Specificațiile le găsiți pe Allview.ro.
  3. În comentariu să folosiți o adresă de Facebook sau mail ca să vă putem contacta la sfârșit spre a vă trimite telefonul prin curier. Ar fi ideal dacă ați folosi numele real, ca să evităm discuții pe viitor.
  4. Tragerea la sorți se face cu random.org.

Update: Rugăminte mare – NU MAI PUNEȚI ADRESELE DE MAIL ÎN CORPUL COMENTARIULUI, doar numele și prenumele!

Mulțumesc.

Mult succes!

 

 

Update: Am făcut tragerea la sorți cu Random.org, a câștigat Lihet Gheorghe cu comentariul nr. 394. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.