Telefoane Mobile

ZTE nu mai are cine știe ce amprentă în piața de smartphone-uri, dar au publicat un brevet inedit. În 2020 s-ar putea să vedem cum acest senzor ajunge a fi integrat în ecran, precum cititorul de amprentă.

Compania chineză s-a gândit la altă soluție. A adus senzorul în colțul dreapta de la bază, printre aplicațiile ce urmează a fi aduse ca favorite în această zonă. Rămâne de văzut dacă vor concepe și un terminal cu care să iasă în oferta comercială.

Există dorința de a atinge un raport display / corp de 100%, iar camera frontală și difuzorul pentru apeluri se află în calea unui astfel de deziderat. Difuzorul poate fi adus sub ecran, nu este o soluție excelentă, dar o găsim pe Huawei P30 Pro și alte smartphone-uri.

Camera frontală este adusă în spațiile denumite notch sau în spații sub forma unei găuri micuțe în display (View20 de la Honor, Samsung pe GALAXY Note10 etc), soluțiile de tip pop-up s-ar putea să fie părăsite în 2020. Poziționarea gândită de ZTE nu știu cât de utilă este spre a obține un autoportret reușit.

În rest, pare a fi o altă soluție temporară până când vor reuși să integreze senzorul în ecran.

Sursa: Letsgodigital.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: smartphoneZTE

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.