Smartphone

În iunie aflam că producătorul chinez Visionox este gata să producă în masă primele display-uri cu cameră frontală integrată sub ecran. Soluţia dezvoltată de Visionox se numeşte InV See şi funcţionează doar pe paneluri tip AMOLED.

De ceva timp tot speculăm ce producător de smartphone-uri va integra în premieră această tehnologie, iar acum avem răspunsul. Preşedintele diviziei mobile a ZTE, Ni Fei, a anunţat pe contul său de Weibo că primul smartphone din lume cu cameră sub ecran va fi realizat de compania pe care o reprezintă (foarte probabil acesta va utiliza sistemul conceput de Visionox).

Chiar dacă acesta nu a specificat numele noului device, Weibo preia automat numele device-ului de pe care se postează un mesaj şi astfel am aflat că primul smartphone din lume cu cameră frontală sub display va fi ZTE A20 5G Screen (până şi denumirea sugerează un plus la nivel de ecran).

Nu avem informaţii hardware şi software despre acest telefon, însă cu siguranţă în zilele următoare vom afla mai multe detalii. Bănuiesc că lansarea sa nu ar trebui să fie mult întârziată.

Sursa: gsmarena.com