Diverse

Compania ZTE prin brandul Nubia a intrat oficial de curând în India şi se pare că îşi doreşte cu orice preţ să câştige o felie din această piaţă uriaşă. Pentru a inţelege de ce spun acest lucru, un angajat Nubia a trimis un mail către o listă de susţinători prin care îi anunţa că Meizu va lansa un nou device în India şi că îi roagă să scrie pe pagina lor de Facebook impresii negative despre noul produs, iar pe Amazon review-uri cât mai sumbre. Acesta a adăugat că pentru această acţiune nu există buget, însă vor fi răsplătiţi financiar la viitoarele activităţi organizate de companie.

nubia

În această listă de “susţinători” a existat şi un spion care a făcut public acest mail şi a declanşat un mare scandal în această ţară. Din ultimele informaţii se pare că angajatul care a trimis acest mail a fost concediat de către Nubia, iar compania şi-a cerut scuze.

Meizu nu a oferit încă un răspuns legat de această situaţie, însă un oficial Xiaomi a replicat într-un stil amuzant. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că luna trecută au lansat un produs senzaţional, Meizu Xiaomi Mi 4i şi că îi roagă pe toţi susţinătorii să intre pe pagina lor de Facebook pentru a scrie impresii pozitive. Suplimentar a transmis că nu există buget de premiere pentru această acţiune, însă le promite că în viitor vor lansa produse la fel de bune.

meizu

Din păcate acest tip de practică este una des întâlnită şi nu cred că le face onoare companiilor implicate.

Sursa: gizchina.com

Categorii: diversezte
Tag-uri: MeizuNubiaZTE

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.