Telefoane Mobile

ZTE a cam lipsit din peisajul lansărilor în ultima perioadă, însă se pare că sfârşitul de an ne va surprinde plăcut cu un nou phablet: ZTE Axon 7 MAX. Acest device are parte de primele randări de presă, iar din acestea observăm la capitolul estetică un mix între ZTE Axon 7 şi ZTE Axon Elite.

zte-axon-7-max

ZTE Axon 7 MAX pare a fi destul de elegant, cu construcţie metalică de tip unibody, cameră foto duală (2 x 13 megapixeli cu senzor Sony) şi specificaţii hardware destinate segmentului mid-range premium: display de 6 inci cu rezoluţie FullHD ce va putea reda clipuri 3D fără a fi nevoie de ochelari, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi conectivitate completă.

În scăpările ajunse în dot com există şi o greşeală, deoarece în acestea ZTE Axon 7 MAX apare ca având un preţ de comercializare în China de aproximativ 1500 dolari, ceea ce este enorm. Rămâne de văzut care va fi preţul oficial.

zte-axon-7-max-3

Sursa: gsmarena.com

Categorii: zte

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.