Smartphone

În urmă cu câteva săptămâni se evidenția GOCLEVER Quantum 350 la prețul de 217 lei. Am și făcut o comandă la momentul respectiv, dar nu îl mai aveau în stoc. L-aș fi cumpărat doar ca să văd cum rulează Android 4.2 Jelly Bean pe un smartphone cu 256 MB RAM.

Cosmote iese în față cu ZTE Cosmote Smart Play la 199 lei, fără semnarea unui contract. Este un smartphone care cred că se află pe finalizarea de stoc și de aceea au optat pentru acest preț. Îl găsiți în oferta magazinelor Germanos și comenzile pot fi plasate direct din shopul online.

Câteva detalii legate de ZTE Cosmote Smart Play:

– display de 3.5 inch cu rezoluție 320×480 pixeli;

– procesor single core la 800 MHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM din care 200 MB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 2.3 Gingerbread;

– 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 3.2 Megapixeli;

– baterie de 1400 mAh, 11.5 mm grosime.

ZTE  Cosmote Smart Play este ZTE Kis dn prima generație rebranduit de către operatorul telecom local.

Sursa: Germanos.ro

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.