Software

Mă număr printre cei care nu suportă interfețele grafice portate de către diverse companii pe telefoanele Android. Sunt și exemple pozitive: Sense UI de la HTC, Zen UI de la ASUS etc. Totuși, mare parte din UI-urile implementate se evidențiază prin lag, icon-uri dubioase, setări ascunse.

ZTE a precizat că pe viitor urmează ca smartphone-urile sale Android să folosească launcher-ul Google Now. Ce înseamnă asta?

Interfața grafică de pe viitoarele smartphone-uri ZTE va fi identică cu ceea ce regăsim pe telefoanele și tabletele din gama Nexus sau în edițiie Google Play. Viitoarele update-uri de software vor putea fi lucrate mai rapid și nu m-aș mira să vedem un parteneriat mai strâns cu Google din acest punct de vedere. În funcție de feedback-ul primit mă aștept ca ZTE să aleagă Google Now by default pentru toate smartphone-urile sale.

Primul smartphone ZTE cu launcher-ul Google Now preinstalat va fi ZTE Blade Vec 4G. Cunoașteți acest smartphone, deja a ajuns în țara noastră. Se numește Orange Rono.

Sursa: MarketWatch.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.