Accesorii inteligente

ZTE Live Pro este un dispozitiv polivalent. Poate suplini mai multe device-uri: hotspot mobil și oferă internet pentru până la 8 telefoane, tablete, laptopuri etc, proiector video și bateria încorporată de 5000 mAh permite reîncărcarea oricărui alt gadget rămas fără energie.

Câteva detalii hardware legate de ZTE LivePro: display de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, procesor Qualcomm MSM8930 de tip dual-core, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare. Rulează Android 4.2 Jelly Bean. Proiectorul încorporat are o luminozitate de 100 lumeni. Pe lângă toate elementele de mai sus dispune și de un speaker.

Pe partea de conectivitate: cititor de carduri SD, HDMI, jack de 3.5 mm. A debutat în rețeaua unui operator telecom din SUA la prețul de 450 dolari fără semnarea unui contract.

ZTE LivePro mi se pare a fi o struțocămilă care s-ar putea plia pe necesitățile unui grup relativ restrâns de utilizatori.

Sursa: Liliputing.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.