Telefoane Mobile

Se pare că smartphone-urile de gaming încep să prindă aripi, chiar dacă nu vorbim de o nişă dezvoltată în adevăratul sens al cuvântului. Dacă în urmă cu câteva zile Xiaomi a prezentat device-ul Xiaomi Black Shark, pe 19 aprilie va fi lansat un nou astfel de telefon de către ZTE prin brandul său secundar Nubia.

ZTE Nubia Red Devil va fi un smartphone de gaming cu funcţii şi accesorii dedicate, iar dotările vor fi unele de top: ecran cu aspect 18:9 şi rată de refresh la 120 Hz, procesor octa-core Qualcomm Snadpragon 845, Adreno 630, până la 8 GB RAM şi până la 256 GB spaţiu de stocare.

Interesant este că ZTE Nubia Red Devil va fi lansat simultan în China şi Europa, deci s-ar putea ca în foarte scurt timp să îl vedem şi în oferta magazinelor online din ţara noastră. Rămâne de văzut care va fi preţul de comercializare.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: zte

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.