Telefoane Mobile

ZTE lucrează la un nou smartphone tip struţo-cămilă, adică un device care iese destul de mult din tiparele obişnuitului. Aşa numitul ZTE Nubia Z18S apare pentru prima oară într-un clip de 9 secunde, suficient cât să observăm câteva dintre cele mai importante elemente exterioare.

Acest telefon vine echipat cu două display-uri, unul de dimensiuni normale şi raport ecran-corp peste 92-93% şi un altul mai mic, dar suficient de mare şi lizibil cât să poţi utiliza camera foto de pe spate pentru selfie-uri.

ZTE Nubia Z18S renunţă şi la clasicul scanner de amprentă, acesta urmând a fi integrat în ecranul standard, iar lipsa camerei frontale permite şi eliminarea definitivă a bretonului.

La prima vedere ZTE Nubia Z18S pleacă de la o idee interesantă, însă nu sunt sigur că aceasta este şi practică. Rămâne de văzut dacă smartphone-ul va avea succes sau se va pierde în aceeaşi mediocritate precum ZTE Axon M (o altă încercare ciudată).

Sursa: gsmarena.com

Categorii: zte

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.