Smartphone

Trebuie să recunosc că ZTE a revenit cu ceva tupeu pe piaţa telefoanelor inteligente, ultimele sale lansări fiind chiar interesante (mă refer aici la smartphone-urile ZTE Axon 30 Pro, Axon 30 Ultra, cât şi la modelele de gaming Nubia Red Magic 6 şi Red Magic 6 Pro).

Compania chineză este şi prima din lume cu un telefon cu cameră selfie integrată în display (ZTE Axon 20 5G), chiar dacă rezultatele fotografice nu sunt încă la un nivel optim.

Cert este că ZTE investeşte destul de mulţi bani în cercetare-dezvoltare, iar cele mai noi surse indică un nou smartphone inovator – ZTE Nubia Z30.

Se pare că acest telefon ar urma să fie primul din lume cu cameră frontală duală integrată în ecran (un senzor standard cu tehnologie îmbunătăţită + un senzor 3D ToF).

La nivel hardware ne aşteptăm ca ZTE Nubia Z30 să fie echipat cu componente de top: display AMOLED, procesor Qualcomm Snapdragon 888 de tip octa-core cu Adreno 660 GPU, până la 12 GB RAM, cameră foto cvadruplă cu 100x zoom hybrid şi o baterie cu încărcare rapidă la 120W.

Imaginea din acest articol ne prezintă un smartphone cu display şi margini curbate, iar pe spate observăm sub modului foto o zonă ce pare a fi un mic ecran secundar monocrom.

Sursa: sparrowsnews.com