Tablete

Cu mulţi ani în urmă au fost lansate pe piaţa telefoanelor inteligente ceva modele cu display 3D, însă niciunul nu a avut succes comercial. Îmi aduc aminte de LG cu seria Optimus 3D, o serie limitată şi cu vânzări mediocre.

ZTE se întoarce în timp şi încearcă “să scoată de pe aparate” o tehnologie oarecum învechită şi cam fără rost. Producătorul chinez va lansa în cadrul MWC Barcelona 2023 o tabletă ce va permite redarea de conţinut 3D fără ca utilizatorul să folosească acei ochelari speciali.

Tableta se va numi ZTE Nubia Pad 3D, va fi lansată pe 28 februarie, iar plusul adus de aceasta este acela că se va folosi de tehnologia AI pentru un plus de calitate în redarea de imagini 3D. Aflăm că ZTE Nubia Pad 3D este realizată în parteneriat cu Leia Inc., o companie americană ce a dezvoltat tehnologia 3D Lightfield.

Mai multe detalii despre acest device nu cunoaştem încă, însă ZTE Nubia Pad 3D va deveni prima tabletă din lume cu display 3D.

Sunt foarte curios să văd cu ce va încerca ZTE să ne convingă că tehnologia sa este diferită (în trecut nici măcar televizoarele 3D nu a avut succes).

Sursa: myfixguide.com