Telefoane Mobile

ZTE ZMAX a fost lansat în SUA, în rețeaua T-Mobile. De aceea aș spune că sunt speranțe să vedem acest device și în oferta TELEKOM România, asta dacă vor considera că ZMAX-ul merită a fi adus și în Europa.

Phabletul ZTE încorporează un display TN de 5.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD. Camera principală este de 8 Megapixeli și filmează la 1080p, iar camera frontală de 1.6 Megapixeli.

Bateria este unul dintre punctele de atracție, capacitate de 3400 mAh. Rulează Android 4.4.2 KitKat cu o interfață grafică apropiată de cea stock, modificări minore din acest punct de vedere.

Preț – 252 dolari în SUA cu debut comercial din 24 septembrie.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.