Telefoane Mobile

Este o informație vehiculată de presa de specialitate din SUA. Microsoft ar purta discuții cu HTC spre a pune Windows Phone pe telefoanele sale cu Android și astfel să ofere posibilitatea unui client al companiei taiwaneze să aleagă între cele două sisteme de operare.

S-ar putea să fie un simplu zvon, fără veridicitate. Dacă se adeverește înseamnă că Microsoft chiar este într-o penurie de soluții pe Windows Phone, nu mai știe cum să-l facă ofertant, cum să-l scoată în fața telefoanelor cu Android.

Microsoft ar fi renunțat și la plata licenței pentru Windows Phone 8, câțiva dolari per smartphone. HTC nu este într-o perioadă prea bună și nu m-aș mira dacă Microsoft va pompa câteva sute de milioane de dolari în compania taiwaneză spre a obține din partea lor un acord final.

Sursa: Bloomberg.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: HTCmicrosoft

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.