Este o nebunie în segmentul exploziv al tablet pc-urilor. Abia ce am scris despre Galaxy Tab că revin cu alte informaţii despre această nişă. În primul rând cea mai puternică tabletă este cea dezvoltată de RIM – BlackBerry PlayBook.
Din urmă se pare că o prinde Asus EeePad EP90. Datele sunt neoficiale potrivit bgr.com. Nu se ştie nici măcar ce sistem de operare va avea. Cel mai probabil vor integra Windows 7 sau chiar platforma nouă – Windows Phone 7. Se vorbeşte despre:
– ecran de 8,9 inch touchscreen cu rezoluţie 1024×600 pixeli;
– procesor dual-core Tegra de 1 Ghz;
– memorie de 16 sau 32 Gb, HDMI port, bluetooth 2.1, GPS, cameră frontală de 0,3 Megapixeli, greutate de 650 grame (la doar 30 de grame diferenţă de iPad).

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.