Notebook

Citand o sursa Apple, Boy Genius Report are cateva informatii interesante despre mult asteptatul update la MacBook Pro. Conform sursei, noul MacBook Pro va avea un trackpad mai mare , iar greutatea totala a scazut cu aproximativ 250 grame.

Dar cel mai important este urmatorul zvon. Se pare ca noul MacBook Pro va contine SSD (solid state hard drive) , care va avea intre 8 si 16 GB, si pe care va fi stocat sistemul de operare si fisierele asociate. Fisierele utilizatorului vor fi stocate pe un hard standard separat….sau se poate alege varianta cu un SSD mai mare (dar mult mai scump).

Ideea din spatele acestui hibrid este ca SSD-ul, fiind mai rapid, este folosit pentru fisierele de sistem, iar hardul standard , mai lent, pentru fisierele utilizatorului. Rezultatul va fi un MacBook Pro mult mai rapid.

Totusi ideea de a folosi acest hibrid nu este noua dar Apple nu pare sa o si puna in practica. Pana acum….dar vom afla cu siguranta saptamana viitoare, pentru ca se asteapta un upgrade pentru MacBook Pro.

Sursa: TUAW – The Unofficial Apple Weblog

Copyright poza