În februarie apăreau un fel de prime detalii despre planurile Google în ce priveşte un tablet pc. Părea că gigantul american vrea să se extind destul de puternic în zona device-urilor pentru că cu doar o lună înainte se lansase cu mare tam-tam Nexus One. Acum smartphone-ul lor este trecut în linie moartă dar la sursă găsesc un zvon interesant.
HTC şi Google nu au renunţat la tablet pc şi în eforturile lor au adus şi un operator telecom din SUA – Verizon. Presupun că îi motivează succesul Apple şi ambele companii sunt conştiente că doar împreună vor învinge iPad-ul.
Data de lansare ar fi 26 noiembrie.
Device-ul ar urma să aibă:
– platforma nVidia Tegra 2;
– 2 Gb ram şi 32 Gb SSD pentru stocare;
– display cu rezoluţia 1280×720 pixeli, touch screen cu facilitatea multitouch;
– Wi-Fi, bluetooth, GPS, cameră frontală.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.