S-au acumulat o serie de detalii cu privire la un tablet pc mai mic al celor de la Apple care să lupte de la egal la egal cu mai noul Samsung Galaxy Tab.
Potrivit phonedog printre specificaţiile tehnice s-ar regăsi:
– retina display de 7 inch (awesome vor spune multe persoane :));
– stocare de 128 Gb, micro sau miniUSB, cameră foto;

Potrivit sursei s-ar putea ca versiunea de 9,7 inch să fie retrasă atunci când va sosi în prima parte a lui 2011 cea nouă mai compactă. Sincer nu văd de ce ar trece la o măsură atât de drastică deoarece modelul de iPad disponibil şi în România s-a descurcat extrem de bine la capitolul unităţilor livrate. A stârnit invidia unor corporaţii precum Microsoft ce lucrează la foc continuu un tablet pc similar. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.