Accesorii inteligente

Steve Jobs era obsedat de designul produselor, încerca să atingă perfecțiunea, să forțeze limitele și să mizeze pe materiale noi (Ex: sticla de protecție utilizată frontal și pe spatele duetului iPhone 4 & 4S, cel mai reușit produs ca design din era Jobs îl consider a fi MacBook Air). 

Nu cred că Steve Jobs ar fi fost de acord cu apariția iPhone 6S Smart Battery Case – carcasă de protecție cu acumulator extern, preț de listă – 99 dolari în SUA.

  1. Arată într-un mod dezastruos cu cocoașa din spate, locașul în care bateria externă este poziționată;
  2. Transformă iPhone 6S într-o struțocămilă, ca să folosesc o expresie a la Dimitrie Cantemir. Te lauzi cu un smartphone ce arată într-un mare fel și recomazi clienților ce-și doresc un plus de autonomie să-l îmbrace într-o husă dizgrațioasă;
  3. Preocuparea Apple ar trebui nu să livreze huse de gen ci să aducă un plus de autonomie pe produsele sale astfel încât astfel de accesorii să devină inutile.

iPhone 6S Smart Battery Case sosește în două variante de culoare: alb și negru, oferă un plus de autonomie de 25 ore în convorbirile de voce, 18 ore peste o conexiune 4G / LTE și autonomie superioară acestor valori în operațiuni precum redarea de conținut video sau audio.

În spiritul Apple, nu am găsit detalii legate de capacitatea în mAh a carcasei minune. Am înțeles că 6S Smart Battery Case este fabricată din silicon și are un plus de flexibilitate, port Lightning ce permite încărcarea acumulatorului intern și extern, fără a îndepărat carcasa de pe iPhone 6S.

Da, iPhone 6S are o autonomie de-a dreptul modestă, confirm după ce m-am jucat cu telefonul pe parcursul ultimelor zile.

Galerie de imagini cu iPhone 6S Smart Battery Case:

Sursa: Apple.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.