Arhiva

Cei de la phonearena.com s-au gândit să lăsăm jocurile la o parte şi să facem ceva mai util pentru creierul nostru. Aşa că au realizat un top 10 al aplicaţiilor care te învaţă ceva.

10. How Stuff Works – este o aplicaţie care descrie cum funcţionează orice lucru de pe această planetă, de la aparatura electrocasnică, până la procesul de fotosinteză.

9. Khan Academy – este o aplicaţie care conţine peste 2.700 de filmuleţe pline cu informaţii interesante. Aceste informaţii le găseşti şi în scris, dar parcă e mai uşor să te uiţi la un filmuleţ decât să citeşti.

8. TED – este o aplicaţie care îţi oferă informaţii din multe domenii, peste 900 de clipuri video şi audio. Conţine chiar şi articole educaţionale.

7. Epic Math Tricks – este o aplicaţie care îţi oferă câteva trucuri prin care poţi face ca matematica să devină floare la ureche (vorbim aici de chestii generale).

6. Countries of the World – este o aplicaţie care îţi oferă cele mai utile informaţii despre ţări din toată lumea. Are de asemenea şi anumite chestionare cu ajutorul cărora te poţi verifica dacă ai reţinut sau nu anumite informaţii.

5. Today in History – este o aplicaţie care îţi arată ce s-a întâmplat mai important în fiecare zi de-a lungul istoriei.

4. Musee du Louvre – este o aplicaţie cu ajutorul căreia poţi face un tur virtual al Muzeului Luvru.

3. Xperica HD – este o aplicaţie care te ajută să înţelegi anumite procese ştiinţifice cu ajutorul unor experimente virtuale.

2. Star Walk – este o aplicaţie care îţi oferă orice informaţie cu privire la planete, stele, constelaţii, sateliţi etc.

1. Merriam-Webster Dictionary – este o aplicaţie cu ajutorul căreia vei afla ce înseamnă şi cel mai îmbârligat cuvânt existent în limba engleză. De asemenea, aplicaţia îţi oferă şi antonime, sinonime, moduri de pronunţie etc.

Trebuie menţionat faptul că toate aceste aplicaţii sunt în limba engleză.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.