Am ajuns la episodul 10 din 10 gadgets cu preț de până în 100 lei (era ceva dacă prețul era sub 10 lei, dar în ultima perioadă am impresia că 100 de lei din prezent este 10 lei de acum câțiva ani…).

1. Boxă portabilă Tellur de 16W 👈🖱️

🔺Se află la limită sub pragul a 100 lei

Are nota 4.20 din 25 de review-uri. Este o boxă suficient de puternică în acest buget, iar conform producătorului are autonomie de 5 ore de la acumulatorul de 3000 mAh. Conexiunea se face pe bluetooth 5.0, dispune de două difuzoare și cântărește 750 gr.

2. Cablu OnePlus de 65W – USB Type-C la ambele capete 👈🖱️

🔺Folosesc unul și sunt mulțumit

OnePlus are printre cele mai arătoase accesorii din piață. Este și cazul cablului de mai sus pe care-l găsiți vândut direct de către eMAG. Are lungimea de 1 metru și a fost conceput să se potrivească cu încărcătorul de 65W.

3. Căști wireless cu nota 4.68 din 119 review-uri 👈🖱️

🔺Căști wireless ieftine și cu preț bun

Avem dovada că există produse ieftine și bune. Căștile wireless Jlab GO Air Pop se află acum sub pragul a 100 lei și au review-uri foarte bune.

4. Încărcător wireless Xiaomi de 20W 👈🖱️

🔺Pentru cei ce au încărcare wireless pe smartphone

Văd că este listat și un încărcător de 50W, dar prețul trece de pragul a 250 lei. Mai sus este un model mai vechi ce suportă până la maxim 20W. Alimentarea cu energie se face printr-un port USB Type-C.

5. Kit gaming A+ 👈🖱️

🔺Altă ofertă din categoria ieftin și bun

În 79.99 lei primiți o tastatură iluminată, un mouse, căști și mousepad. 4-in-1.

6. Memorie USB Kingston de 256 GB 👈🖱️

🔺Memorie pe USB 3.2

Atinge viteze de până la 200 MB/s, iar memoria flash o descoperiți și în variante de 32 GB, 64 GB, 128 GB și modelul de 256 GB se află sub pragul a 100 lei. Spații din ce în ce mai mari de stocare sunt oferite la preț din ce în ce mai bun.

7. Mousepad Harta lumii de 1 metru 👈🖱️

🔺Îl găsim în dimensiuni din ce în ce mai mari

Am folosit două astfel de mousepad-uri, unul de 80 cm și altul de 90 cm, iar acum văd că urcă la 1 metru. Mă aștep pe viitor să-l găsesc și la 120 cm etc. Este de bună calitate, rezistă la utilizarea în timp și ai și harta lumii în fața ta.

8. Priză simplă cu USB și USB Type-C 👈🖱️

🔺Îmi place și culoarea, rezistă mai bine la utilizarea în timp față de alb

Rama prizei este din sticlă, iar pe lângă alimentarea convențională aduce și posibilitatea conectării unui cablu pe USB Type-A sau USB Type-C.

9. SSD Gigabtye pe NVMe 👈🖱️

🔺SSD de capacitate mai mică, dar pe tehnologie mai modernă

Este un SSD de 256 GB pe M.2 capabil să atingă viteze de până la 1700 MB/s la citire și 1100 MB/s la scriere. Are nota 4.92 din 52 de review-uri.

10. Telefon mobil cu butoane 👈🖱️

🔺Pentru cei ce nu au făcut pasul către un telefon cu touch sau pentru cei ce caută un telefon secundar

Este un telefon 2G cu memorie internă de 32 MB și slot pentru microSD, jack de 3.5 mm și cameră pe spate.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 100 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget
Tag-uri: 10 gadgets

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.