Am ales 5 oferte eMAG interesante, de la un smartwatch Garmin ce-l văd recomandat pentru expedițiile pe munte și până la un televizor Sony în generație 2023.

1. Garmin Epix de 47mm 👈🖱️

🔺Aș spune că designul său este în linie cu ce aduce Garmin pe segmentul premium

Autonomia înțeleg că ajunge până la 16 zile, iar opțional poate fi aleasă o lentilă Sapphire + rama din titan ar trebui să contribuie la un plus de rezistență. Unul dintre punctele sale PRO față de alte produse Garmin consider a fi display-ul AMOLED.

Am verificat și este la cel mai bun preț din istoricul său de produs.

2. JBL Partybox de 1100W 👈🖱️

🔺Printre altele, o alegere inspirată pentru cei ce sunt supărați pe muzica tare din vecini

Nu-i ieftină deloc, dar nici nu discutăm despre o boxă portabilă oarecare. Este una dintre cele mai puternice boxe JBL. Au pus și luminițe, dar nu neapărat prin asta iese în evidență.

1100W RMS

Este suficient de mult ca să faci viața un coșmar pentru cei ce locuiesc în apropiere. Dacă locuiești undeva mai retras, nu-i nicio problemă să asculți pe această boxă la volum mai mare. Pe de altă parte, nimeni nu spune că trebuie să fie mereu în maximul pe care-l livrează. Poți când ai o petrecere să ridici ceva mai mult, iar în alte dăți să te bucuri de difuzoarele cu Dolby Atmos fără să deranjeze în proximitate.

3. MacBook Air de 15 inci 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune ultraportabile de 15 inci din piață

Modelul cu 16 GB RAM și 256 GB stocare observ că are o reducere de aprox. 900 lei pe varianta de culoare Starlight. MacBook Air 15 este un laptop cu autonomie de până la…, 18 ore.

4. Realme 11 Pro Plus cu 12 GB RAM și 512 GB stocare 👈🖱️

🔺Smartphone mid-range cu design distinct pe partea spate

REVIEW

A fost testat de către Cezar și găsiți un review complet. Mi se pare o alegere bună pentru cei ce caută un telefon cu design diferit pe parytea spate, dar și cu mult spațiu de stocare pentru fișiere, fotografii, aplicații etc.

Nu insist mai mult, toate detaliile formate din utilizarea sa le descoperiți în review-ul de mai sus.

5. Televizor Sony BRAVIA de 164 cm 👈🖱️

🔺Televizor Sony cu rată de refresh de până la 100Hz

Sony a rămas o referință în piața de televizoare pentru cei nostalgici, iar modelul de mai sus ar putea fi o alegere inspirată.

Este un smart TV în generație 2023, 2 x HDMI 2.1 și 2 x HDMI 2.0, certificare Dolby Vision la imagine și Dolby Atmos la sunet, iar panelul LED urcă la maxim 100Hz. Ar trebui să fie o adevărată plăcere în a-l folosi alături de consola Sony PS5.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.