Este primul articol redactat astăzi, așa că mai întâi vă urez La Mulți Ani de Ziua Națională. Și trec de la sacru la profan într-o secundă prin lista cu cele 10 gadgets.

1. Ascuțitor electric de cuțite 👈🖱️

🔺Are nota 4.44 din 135 de review-uri

Are un feedback de-a dreptul excelent, mai ales dacă luăm în calcul și prețul afișat. Are transport gratuit la easybox pentru cei cu abonament Genius. Ar putea fi un gadget bun în perioada ce se anunță la orizont. Prelungește viața cuțitelor de prin bucătărie.

2. Cablu Anker 👈🖱️

🔺Anker are accesorii apreciate

M-am uitat în istoricul său de produs și a fost și cu câțiva lei mai ieftin față de cât este listat acum. Este un cablu USB Type-C la ambele capete cu lungimea de 1.8 metri și capabil să ducă până la 100W.

3. Carabinieră cu 6 cheițe 👈🖱️

🔺Când o să stau la casă și strâng mai multe chei, îmi cumpăr un accesoriu de genul

Bunicul meu ar fi avut nevoie de o carabinieră precum cea de mai sus. Când era seară și trebuia să încui în locul lui, îmi lua 15 – 20 de minute. Aveam de închis porțile din spate, porțile din față, la găini, unde ținea sculele și tot așa, un adevărat ritual, iar dimineața o luam de la capăt. Nu mai zic că trebuia să nu mai rămână mai nimic prin curte, la vedere. Nu era așa periculos în sat, dar rămăsesc cu sechele din tinerețe.

4. Card microSD SanDisk Ultra de 128 GB 👈🖱️

🔺În pachet este inclus și un adaptor SD

Sosește în variante și cu 64 GB, 256 GB, 512 GB și 1 TB. Are nota 4.56 din 72 de review-uri și atinge viteze de până la 150 MB/s.

5. Mănuși cu sistem de încălzire pe USB 👈🖱️

🔺Pentru cei mai friguroși dintre noi

Sunt și impermeabile, iar varianta pentru publicul feminin o descoperiți aici. Nu știu cum sunteți, dar au fost câteva momente în viață când m-ar fi ajutat o pereche de astfel de mănuși.

6. Pușculiță sub formă de ATM și cu cod 👈🖱️

🔺Pentru a-l învăța juniorul să fie mai strângător

Are livrare gratyită la easybox pentru cei cu Genius, iar dimensiunile sale sunt de 20.5 x 15 x 15 cm. Mi se pare o jucărie interesantă, o pușculiță mai diferită. Oare mai găsim pușculițe prin casele de astăzi? Acum mai totul se întâmplă pe card, cei mici știu de mici să facă plăți cu telefonul etc.

7. Rack extern pentru HDD și SSD 👈🖱️

🔺Pentru cei ce au prin casă vreun HDD sau SSD și vor să-l folosească ca spațiu de stocare

A strâns nota 4.83 din 129 de review-uri și este vândut direct de către eMAG. Carcasa este din aluminiu, iar compatibilitatea este cu HDD-urile și SSD-urile pe SATA.

8. Tăvi hexagon pentru gheață 👈🖱️

🔺Un set de 2 tăvi este prins în preț

Nu este un gadget în adevăratul înțeles al termenului, dar zic că nu este o recomandare rea. Le găsiți în diferite variante de culoare. Au până și evaluare: 4.67 din 18 recenzii.

9. Tensiometru de antebraț 👈🖱️

🔺Coboară sub pragul a 100 lei cu codul de reducere

Când scriu acest articol puteți folosi codul beauty, iar o reducere de 15% se aplică astfel încât coboară sub pragul de 100 lei.

10. Tirbușon electric de vin 👈🖱️

🔺Ar fi fost bine să fie inclusă și sticla de vin în pachet…

Are 4.53 din 15 evaluări. Poate fi un produs bun pentru cei mai puțin îndemnatici.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 100 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.