Am făcut o listă cu 10 gadgets ce au preț de până în 100 lei, cel puțin în momentul în care acest material este publicat online.

1. Bec LED RGB inteligent TP-Link Tapo L530E pe soclu E27 👈🖱️

🔺Are notă ok: 4.33 din 143 de review-uri

Folosesc o bandă LED TP-Link și după peste 2 ani nu am ce să-i reproșez. Mă aștept ca și becul RGB cu Wi-Fi de mai sus să ofere un feedback similar. Este pe soclu 27, are putere de 8.7W – echivalentul a 60W, lumină colorată și permite înrolarea în Amazon Alexa și Google Assistant.

2. Boxă portabilă Xiaomi Sound Pocket 👈🖱️

🔺Are certificare IP67 în ce privește contactul cu apa și praful

Mi se pare a fi rival de JBL Go4, la jumătate de preț. Pe partea de conectivitate iese în față cu bluetooth 5.4 și USB Type-C, putere de 5W RMS, iar bateria de 1000 mAh îi aduce până la 10 ore de autonomie. JBL Go 4 are bluetooth 5.3 și USB Type-C, putere de 4.2W RMS, baterie de 850 mAh și autonomie de până la 7 ore.

3. Cablu antifurt bicicletă și trotinetă Xiaomi 👈🖱️

🔺Nu cred că vă gândeați că există până și un astfel de produs în oferta Xiaomi…

Poate fi folosit atât cu trotineta electrică, cât și cu bicicleta. Cablul din oțel ar trebui să puncteze la partea de rezistență. Sunt peste 100.000 de combinații de cifre posibile. Cilindrul de blocare a fost fabricat din aliaj de zinc.

4. Cablu HDMI 2.1 cu lungime de 2 metri 👈🖱️

🔺Are notă bună din partea celor ce l-au achiziționat

Sunt mai multe variante, atât pe partea de culoare cât și în ce privește lungimea. Îl găsiți pe 3 lungimi: 1 metru, 2 metri și 3 metri. Și în ce privește culoare pentru moment l-au listat pe roșu, verde și albastru.

A strâns nota 4.96 din 125 de review-uri.

5. Card microSD SandDisk High Endurance de 64 GB 👈🖱️

🔺4.96 din 26 de review-uri

În pachet este inclus și adaptor pentru SD. Permite înregistrare 4K, iar vitezele atinse sunt de până la 100 MB/s.

6. Hub inteligent IR Broadlink RM4C Mini 👈🖱️

🔺4.87 din 71 de review-uri, produs vândut și livrat de eMAG

Folosesc o soluție similară de câteva zile. L-am conectat cu aerul condiționat din casă ce nu are Wi-Fi și pot să spun că funcționează impecabil. Poți să înrolezi hub-ul IR în Google Home și Amazon Alexa, iar aerul condiționat îl pornești prin comenzi vocale, de la distanță etc.

Sunt o sumedenie de alte scenarii pe care un produs de genul mi se pare că se pliază.

7. Mousepad gaming Lenovo Legion XL 👈🖱️

🔺Până și un simplu mousepad a primit multe review-uri: 4.85 din 360 de evaluări

Unul dintre produsele setate pe listă era un redresor auto Einhell, doar când am început să scriu articolul am remarcat că a și trecut dincolo de bariera a 100 lei. Așa că pe repede înainte am găsit un înlocuitor în mousepad-ul de mai sus. Dimensiunile sale sunt de 900 x 300 x 3 mm. Îmi place designul său simplu și că brandul afișat este doar Legion. Cumva îl poți asocia mai ușor cu orice alt dispozitiv de pe birou.

8. Parasolar auto pliabil 👈🖱️

🔺Parasolar ce nu ocupă mult spațiu când este strâns

Am vrut să cumpăr și eu unul, dar mi-am dat seama că mașina stă mai mult în parcarea subterană și ar fi prea puțin folosit, așa că și parasolarul convențional își face treaba cu prisosință în utilizarea ocazională.

9. Priză inteligentă TP-Link Mini Tapo P115 👈🖱️

🔺Monitorizează și consumul de energie făcut de către produsul conectat prin intermediul său

Beneficiază de recenzii pozitive – 4.79 din 62 de review-uri. Este o priză cu aplicație dedicată de Android / iOS și posibilitate de înrolare în Amazon Alexa și Google Assistant. Am folosit o priză Tapo, dar nu avea partea de monitorizare a consumului de energie.

10. Ventilator de birou de tip 3-in-1 👈🖱️

🔺Trei tipuri de ventilator în unul singur: de birou, de mână sau de gât

Impresionat este feedback-ul adunat: 4.92 din 169 de review-uri, iar reseller-ul are livrate gratuită la easybox pentru cei cu Genius & și el la rândul lui este afișat cu o notă bună – 4.9.

Sunt 5 trepte de viteză, iar acumulatorul de 3000 mAh poate fi reîncărcat.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 100 lei la momentul în care articolul a fost publicat.