Filme

La câtă promovare a făcut Netflix acestui film, nici nu aveam cum să îl ratez, ar fi fost ruşinos din partea mea. Ba chiar şi Crazy Frog a lansat un clip dedicat:

Bine aţi revenit la un nou articol din categoria „am văzut”, secţiune în care îmi exprim o părere personală despre un film sau un serial, opinie pe baza căreia vă aştept să discutăm în zona de comentarii. Sunt activ, promit !

Personal întotdeauna mi-a plăcut Eddie Murphy, are un stil natural de a te binedispune, astfel că a patra parte din Beverly Hills Cop nu avea cum să fie altfel (dacă nu aţi văzut Beverly Hills Cop din 1984, Beverly Hills Cop II din 1987 şi Beverly Hills Cop III din 1994, le găsiţi pe toate pe Netflix, sunt acolo).

Beverly Hills Cop: Axel F nu are cine ştie ce poveste, nu este o mare capodoperă, însă este acel film la care zâmbeşti tot timpul, ai un vibe aşa bun, unul de care nu vrei să te detaşezi, nu vrei să scapi. Umorul este în stilul Eddie Murphy, simplu, dar excelent transmis.

Mi-a plăcut foarte mult şi că „bătrâneii” John Ashton şi Judge Reinhold au dus această stare de bine în acelaşi ritm cu Eddie Murphy, tot timpul au fost energici, chiar dacă pe parcursul filmului scenariştii ne-au reamintit de câteva ori că nu mai sunt chiar la prima tinereţe.

La fel a existat o chimie excelentă între Eddie Murphy şi Joseph Gordon-Levitt, nu s-a văzut deloc diferenţa dintre generaţii. Nu au lipsit nici clasicele glume dintre tată şi iubitul fiicei, însă la fel, au avut farmec (nu ştiu de ce, în alte filme chiar îmi par clişeice).

Dacă vă place stilul lui Eddie Murphy, atunci Beverly Hills Cop: Axel F este pentru voi. Un film acţiune / comedie lejer, banal pe alocuri, dar cu siguranţă unul care vă va face să întineriţi puţin (doar uitându-vă la actori).

Şi da, va exista şi un al cincilea film. Este confirmat oficial, ba chiar este în lucru. Nice Eddie 😊 !

🟢NOTA: 7 din 10.🟢