O să găsiți o multitudine de produse, mai mult sau mai puțin interesante în funcție de specificul fiecăruia dintre voi.

1. Rucsac ASUS pentru laptopurile de 17 inci; 👈🖱️

Am primit unul de curând. Trebuie să recunosc că nu impresionează neapărat prin calitatea fabricației, dar este ieftin, rezistent la contactul cu apa și încăpător. Eu am folosit mult timp un rucsac pentru notebook-uri de 17 inci, deși am unul de 14 inci. Este mare și pot să strecor mai multe lucruri pe acolo.

2. Memorie USB SanDisk de 128 GB;👈🖱️

Sunt o multitundine de situații în care un flash USB ajută, iar SanDisk-ul din link are capacitate mare, USB 3.0, dimensiuni convenționale (unele sunt așa de mici că nu le găsești prin rucsac când le cauți).

3. Soundbar Trust Arys;👈🖱️

Are o putere de până în 10W și îl văd recomandat pentru cei ce au un sunet slab din partea unui laptop sau PC. Principalul său punct PRO este prețul. Văd că au pus și un buton mare de reglare a volumului.

4. Telefon mobil cu slot pentru microSD și funcție de lanternă; 👈🖱️

La 59 lei primești un telefon dual-sim cu radio FM, slot pentru cardurile microSD și mp3 player, ecran de 1.8 inci, cameră de 0.8 Megapixeli, funcție de lanternă (două LED-uri în partea superioară). Este bun de luat în drumeții, scapi de teama că rămâi fără conexiune la rețea în vârf de munte. Mi se pare un telefon adecvat pentru cei ce nu au făcut încă pasul spre smartphone-urile touch.

5. Încărcător wireless Samsung;👈🖱️

 

Este ieftin și se alimentează pe USB Type-C. Trebuie ținut cont că nu alimentează prea rapid, la 9W. Asta și pentru că smartphone-urile Samsung chiar și de generație recentă nu au trecut pe încărcare wireless rapidă (de la 25 – 30W în sus). Spre exemplu, Galaxy S22 Ultra se încarcă wireless la maxim 15W.

6. Mouse gaming Razer Deathadder Essential;👈🖱️

Are nota 4.61 din peste 580 evaluări. Este semnul că Razer a adus un dispozitiv bine calibrat în această zonă de preț. Are senzor optic cu dpi de 6400, cântărește 96 gr., rezistă până la 10 milioane de clickuri și include 5 butoane Hyperesponse.

7. Cântar inteligent Xiaomi Mi Body Composition Scale 2;👈🖱️

Este un bun motivator în a te face să scapi de kilogramele acumulate în plus peste iarnă. Folosesc un cântar Xiaomi și cred că este fix modelul de mai sus. Îmi place faptul că poți face mai multe profile și vezi evoluția pe perioade lungi de timp.

8. Suport căști cu RGB;👈🖱️

Cochetez cu ideea să cumpăr un stand de genul. Acum nu știu dacă neapărat cu RGB, dar mi se pare că s-ar potrivi în setup-ul de la birou. Se alimentează pe USB.

9. Brățară fitness OPPO Band;👈🖱️

Am primit un model pe la un eveniment și stă printr-o cutie. Era peste 180 – 200 lei în urmă cu ceva timp, iar acum a trecut sub pragul a 100 lei. Are un design minimalist, display AMOLED, bluetooth 5.0, senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac + nivelul de oxigen din sânge. Primești notificări legate de apelurile și mesajele primite, poți respinge un apel, controlezi muzica de pe telefon + camera foto.

10. Joc Tetris Montessori;👈🖱️

Dacă ai un junior de vârstă mică s-ar putea să fie o jucărie ce-l ține ocupat pentru câteva zile.

Bonus: 15% sub formă de card cadou la achiziția de articole din fashion și sport.