10 gadgets cu preț de până în 100 lei. Ep. 5

06/01/2023

Am făcut o listă cu 10 produse interesante ce au preț de până în 10 lei, iar prin selecție și-au făcut loc cel mai bun cititor pentru cardurile SD din piață, cea mai bună mașinuță cu telecomandă cu rotiță și preț de sub 100 lei, dar și alte 8 dispozitive cu feedback bun.

1. Acumulator extern Hama de 1000 mAh 👈🖱️

Hama Fabric 10 – dovada că un acumulator extern poate fi șic

Încarcă la 15W și are o capacitate de 10000 mAh. Are port USB clasic, dar și USB Type-C. Am văzut că și feedback-ul adunat de la cei ce au cumpărat bateria externă este bun. O găsiți în 4 variante de culoare: verde, gri, roșu și violet (modelul de mai sus).

2. Adaptor bluetooth 5.0 TP-Link 👈🖱️

TP-Link UB 500 – adaptor bluetooth 5.0

Este una dintre cele mai ieftine soluții pentru cei ce vor să facă pasul spre bluetooth de generație mai nouă sau, pur și simplu, nu dispun de această conectivitate. Și aici este o notă mare pe baza recenziilor primite din online: 4.93 din peste 43 de evaluări.

3. Boxă portabilă Hama Soldier👈🖱️

HAMA Soldier S – boxă ieftină și waterproof

Bateria de 2000 mAh îi conferă autonomie de până la 14 ore. Puterea sa este de 5W RMS și este waterproof, producătorul spune că poate fi cufundată integral în apă.

4. Căști audio in-ear Jlab Go 👈🖱️

Jlab GO Air Pop – căști true wireless

Sunt multe căști ieftine, dar extrem de puține au feedback ok. În cazul de față a obținut 4.8 din 20 de review-uri. Majoritatea au evaluări de 1, 2 sau 3 stele – în cel mai bun caz.

Prima dată când am văzut produsul ăsta, habar nu am de ce inițial l-am citit JBL Go etc. Sunt căști compacte, cu tehnologie true wireless și autonomie ce ar ajunge până la…, 32 ore cu energia stocată în carcasa de încărcare.

5. Cititor de carduri Kingston pe USB 3.2 👈🖱️

Cine are carduri SD sau microSD cu adaptor și își dorește viteză mare de transfer trebuie neapărat să aleagă cititorul Kingston. În opinia mea este unul dintre cele mai bune din ce am văzut până acum. Mai multe detalii găsiți în materialul de aici.

6. Kit 4 benzi pentru iluminare ambientală auto  👈🖱️

Kit cu 4 benzi pentru iluminare ambientală auto

În pachet este inclus și un încărcător auto cu 2 USB-uri și fast charge. Se alimentează cu energie de la priza de 12V a automobilului. Au adus și o telecomandă ce permite trecerea printre cele 16 culori disponibile. Are o notă bună – 4.43 din 89 review-uri și asta pentru un produs cu preț de sub 60 lei.

7. Mașină cu telecomandă 👈🖱️

Mașină cu telecomandă intuitivă

La 69 lei este una dintre cele mai ieftine mașini cu telecomandă precum cea din imagine. Am cumpărat un produs de genul și pot să spun că sunt impresionat de cât de rapidă este, dar și de calitatea materialelor folosite pentru această zonă de preț. Telecomanda are nevoie de 2 baterii AA, iar mașina funcționează cu 3 baterii AAA.

8. Mousepad gaming A+ 👈🖱️

Mousepad A+ cu RGB și încărcare wireless

Am cumpărat mousepad-ul de mai sus. Pad-ul de încărcare wireless mi se pare de ajutor pentru că mai am căști cu carcasă ce permite încărcarea wireless. RGB-ul nu este intruziv și îl poți seta de la un buton, alimentarea se face pe microUSB (în cazul meu de la unul dintre monitoarele de pe birou), iar reglarea culorilor se face de la un buton. Când încarcă cu energie, luminează verde intermitent.

9. Prelungitor PowerCube cu fir 👈🖱️

PowerCube cu fir

Am dat comandă de încă unul. Am trei PowerCub-uri clasice și 1 unul cu fir, iar al 5-lea va fi tot cu fir. Aparent, niciodată nu am suficiente prize în locuință.

10. Priză smart TP-Link cu monitorizare a consumului de energie electrică 👈🖱️

Priză Tapo cu Wi-Fi și monitorizare a consumului de energie electrică

Am o priză Tapo, dar fără funcția de monitorizare a consumului de energie. Pot să spun că funcționează cu adevărat stabil și nu am avut niciodată probleme cu ea. Idem și cu banda LED achiziționată de la aceeași companie.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.