Am făcut o listă cu 10 produse ce se încadrează ca preț sub pragul a 100 lei și sper să descoperiți dispozitive interesante.

1. Aparat de curățat scame DEERMA 👈🖱️

Aparat de curățat scamele DEERMA

Este un produs ieftin ce îl primiți gratuit la easybox dacă folosiți un abonament Genius. Sunt și câteva recenzii, dar parcă sunt prea puține ca să tragem o concluzie într-un sens sau altul.

2. Bec LED RGB smart Nous P4 👈🖱️

Bec LED smart cu Wi-Fi

Folosește soclu E14 și a fost conceput spre a fi controlat prin Amazon Alexa și Google Assistant. Aici sunt mai multe evaluări: 4.53 din 30 de review-uri. Are suport RGB și până la 16 milioane de culori, poate fi înregistrat în aplicația Tuya Smart etc.

3. Card de memorie SanDisk Extreme Plus de 64 GB 👈🖱️

Card de memorie SanDisk Extreme Plus de 64 GB

Obține viteze de până la 170 MB/s la citit și 80 MB/s la scris. Poate fi utilizat spre a înregistra materiale în rezoluție 4K.

4. Căciulă cu LED reîncărcabil  👈🖱️

Căciulă cu LED reîncărcabil

LED-ul este alimentat de o baterie reîncărcabilă de 300 mAh și sursa de lumină cade în sarcina a 4 x LED SMD. Sunt 3 niveluri de intensitate: 50%, 75% sau 100%. Poți reîncărca modulul pe USB.

5. Cântar corporal Realme Body Fit Smart Scale             👈🖱️

Cântar corporal smart Realme

Nici nu știam că Realme are un astfel de produs în ofertă. Trebuie precizat că ajunge a fi listat în oferta unui partener din marketplace. Înțeleg că are 16 tipuri de măsurători de sănătate, inclusiv pentru ritmul cardiac. Aplicația în care datele sunt înregistrate se numește Realme Link.

6. Difuzor aromaterapie cu ultrasunet DEKA și telecomandă 👈🖱️

Difuzor aromaterapie DEKA cu telecomandă

A strâns nota 4.38 din 137 review-uri, iar pentru un produs de 62 lei mi se pare de-a dreptul foarte bine. Are telecomandă, 7 culori, capacitate de 550 ml și autonomie de 16 ore.

7. Husă breloc Ringke compatibilă cu Apple AirTag 👈🖱️

Husă Ringke pentru Apple AirTag

Dacă folosești un Apple AirTag și ești în căutarea unei huse polivalente de tip breloc, modelul de mai sus mi se pare a fi una dintre cele mai inspirate alegeri.

8. Încălzitor smart USB pentru cană de cafea / ceai 👈🖱️

Ar fi fost hit dacă era inclusă și ceașca, nu?

Este ieftin și a fost conceput să se alimenteze pe USB spre a menține temperatura pentru ceva mai mult timp pentru o cană de ceai sau cafea.

9. Mouse gaming ASUS TUF Gaming M3 👈🖱️

Mouse de gaming de la ASUS

Este una dintre cele mai bune soluții de mouse de gaming cu preț de sub 100 lei. A strâns nota 4.81 din 115 review-uri. Are 7 butoane, iluminare compatibilă cu Aura Sync etc.

10. Sticlă apă cu difuzor și bluetooth 👈🖱️

Sticlă apă cu difuzor bluetooth

Difuzorul are putere de 3W RMS și se conectează prin bluetooth la telefon, autonomia oferită de bateria de 300 mAh este de până la 90 de minute.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.