Laptopuri MSI 2023 Notebook

În cadrul evenimentului virtual MSIology „Leap to Singularity”, MSI a prezentat noile laptopuri pentru 2023, cu lansări în seriile Stealth, Titan, Raider, Cyborg, Prestige și Creator Z, ce pot fi echipate cu soluții grafice NVIDIA GeForce RTX seria 40 și procesoare Intel până la HX din a 13-a generație.

Noua gamă MSI Stealth introduce modelul 14 Sutdio, un laptop de 14 inch compact și ușor raportat la puterea de procesare.

Modelul Stealth 16 Studio, cu ecran de 16 inch, cu șasiu din aliaj de aluminiu și magneziu, păstrează greutatea sub 2 kg, în timp ce grosimea rămâne sub 2 cm, iar sistemul de răcire se bazează pe noul design termic Vapor Chamber Cooling,

Seria MSI Titan scoate în față modelul Titan GT77 HX, echipat cu procesorul Intel i9-13980HX și cu placă video NVIDIA GeForce RTX 4090. Folosind tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, se poate ajunge la o putere totală de 250 W, cu o frecvență de 5.2 GHz pe 8 nuclee Performance ale procesorului Intel.

MSI Titan GT77 HX integrează primul ecran MiniLED cu rezoluție 4K și rată de refresh la 144 HZ din lume.

Seria MSI Raider GE introduce un nou șasiu, inspirat de mașinile sport, cu design aerodinamic, în timp ce bara de lumini cu matrice îmbunătățită face ca noul laptop să arate mai spectaculos.

MSI Smart Touch Pad

Mai mult, ediția specială Raider GE78 HX a primit un Smart TouchPad inovator, ce aduce pe trackpad cele mai utilizate taste rapide funcționale și suportă, de asemenea, comenzi personalizate.

Cyborg 15 reprezintă o noutate în gama MSI și atrage privirile prin noul șasiu realizat din fibră de sticlă.

Fiind translucid, acesta lasă să se vadă părțile mecanice de la interior, ceea ce îi conferă un aspect futurist.

MSI Creator Z vine în 2023 cu cel mai puternic laptop MSI din această serie – Z17 HX Studio. Pe lângă procesoarele Intel HX 13 Gen și grafica NVIDIA RTX 40, acest model propune touchscreen și MSI Pen 2 cu tehnologie MPP2.6, ce promite să se simtă ca și cum ai scrie pe hârtie adevărată. Ba chiar, MSI Pen 2 se pare că poate fi utilizat ca stilou tradițional pe o coală de hârtie.

Gamei MSI Prestige i se alătură anul acesta modelul 13 Evo, un ultrabook extrem de subțire și foarte ușor, ce oprește acul cântarului la mai puțin de 1 kg. În același timp, autonomia promite să fie una de durată grație bateriei de 75 Wh. Modelul de 16 inch vine cu validare NVIDIA Studio.

Seria MSI Modern este împrospătată la nivel estetic cu două noi nuanțe exterioare – albastru stelar și bej roz.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.