Am făcut o listă cu 10 gadgets ce au preț de până în 100 lei, iar printre ele sper să descoperiți și lucruri interesante.

1. Acumulator extern A+ de 10000 mAh 👈🖱️

🔺Afișează capacitatea de energie rămasă în celule

Este un model mai vechi și se încarcă pe microUSB. Are și 2 porturi USB de la care alimentează orice gadget îi conectați.

2. Ascuțitoare manuală Koh-i-Noor 👈🖱️

🔺Design retro + funcționalitate

Cred că ar fi fost bună o unealtă de genul când eram elev. Unele ascuțitoare erau așa proaste că doar reușeam să rup vârful creionului sau unele chiar s-au rupt în mâinile mele, atât de bun erau cu ghilimelele de rigoare.

Modelul de mai sus are nota 4.85 din 46 de review-uri.

3. Căști gaming A+ 👈🖱️

🔺Căști ce amintesc puțin de un model HyperX

A+ este un brand de componente ieftine și cu experiență de utilizare bună pentru prețul plătit. Căștile de mai sus costă sub 100 lei, au nota 4.52 din 75 de review-uri, difuzoare de 50mm, surround 7.1 și cablul inclus în pachet are 2 metri.

4. Kit de curățare pentru căștile wireless etc 👈🖱️

🔺Excelente pentru cei ce folosesc căștile wireless în regim zilnic, dar și pentru a mai curăța smartphone-ul din când în când

Are livrare gratuită la easybox pentru cei ce au abonament Genius și au nota 4.76 din 49 de review-uri. Sunt cele mai apreciate accesorii pe nișa din care fac parte. Pot fi folosite spre a curăța căștile wireless, dar și pentru smartphone sau laptop.

5. Lanternă LED reîncărcabilă 👈🖱️

🔺Model ieftin cu recenzii bune

Este vândută direct de către eMAG, iar bateria de 1200 mAh inclusă o puteți reîncărca. Dacă îmi amintesc corect, cred că am mai recomandat acest model de lanternă LED.

6. Mașinuță cu telecomandă 👈🖱️

🔺Mașinuță cu telecomandă ce are control de tip volan

Am cumpărat una și a rezistat cu brio, încă este funcțională, iar roțile încă pot fi asamblate. A scos anvelopele de zeci și zeci de ori, avea o fixație cu ele. Trebuie să-i schimb bateriile și redevine funcțională.

7.  Mousepad gaming A+ 👈🖱️

🔺Are dimensiuni considerabile, iar LED-urile pot fi customizate de către utilizator

Am modelul cu încărcare wireless în colțul din stânga sus. Încărcarea aia wireless este chiar utilă, așa încarcă căștile pe care le folosesc sau smartwatch-ul, dar LED-urile s-au diminuat ca intensitat în timp, iar pentru că nu am pus preț pe asta nu am reușit să îndrept suprafață, iar de la sine nu a devenit perfect plată.

8. Mouse wireless A+ Silentio 👈🖱️

🔺Nu am idee cât de silențioase sunt clickurile stânga și dreapta

Costă 29.99 lei, are nota 4.39 din 229 de review-uri. Este un mouse wireless cu receiever, senzor de 1600 dpi și 5 butoane.

9. Rucsac White Shark pentru laptopuri de 15.6 inci 👈🖱️

🔺Este fabricat din poliester 600D și implicit dispune de rezistență la contactul cu apa

Primește laptopuri cu diagonala de până la 15.6 inci. Are 3 compartimente interioare, iar logo-ul mare sub formă de rechin atrage atenția.

10. Suport auto de tip 2-in-1 (pahar și telefon) 👈🖱️

 

🔺Nu cred că aș recomanda să fie ținut lichid în pahar fix lângă telefon, dar până la urmă nu trebuie să le ai pe amândouă în același timp

Feedback-ul incipient îl consider excelent – 4.92 din 12 review-uri. Are și livrare gratuită la easybox pentru cei cu Genius.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 100 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.