A intrat în vigoare un catalog nou la LIDL și sunt multe produse pe care le putem considera gadgets.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Adaptor auto Tronic; 

Adaptor auto ieftin

Este ieftin și are mai multe porturi USB. Cele 3 porturi USB ar trebui să fie cumva suficiente. Nu am simțit niciodată nevoia în a avea mai mult de 2.

2. Baghetă LED; 

Bandă LED

Are dimensiuni de 68 x 6.6 x 6.3 cm, putere de 9W, certificare IP65 și ar funcționa până la 30.000 de ore. Garanția de 3 ani poate fi înregistrată în aplicația LIDL+ și scăpați de grija bonului fiscal.

3. Boxă portabilă cu bluetooth și radio; 

Puterea de 5W RMS nu este cine știe ce

Aș spune că mai degrabă este un radio cu bluetooth, dar văd că LIDL preferă să-i spună boxă cu radio. În fine, nu asta contează. Mi se pare a fi destul de scumpă – 219 lei pentru 5W RMS. În această sumă ai și 20W RMS, dar fără funcția de radio.

4. Căști bluetooth; 

Au certificare IPX4

Sunt căști ce apar și dispar din oferta LIDL. Și aici aș spune că nu sunt cine știe ce specificații în spate, cu excepția garanției pe care nu o găsești la alte produse concurente.

5. Lampă de lucru cu acumulator; 

Pentru 50 lei primești destule specificații interesante pe această lampă de lucru

Are un picior magnetic reglabil, include un cablu de încărcare de până la 90 cm, bateria de 2000 mAh îi conferă câteva ore de utilizare în regim continuu.

6. Minicompresor auto;

Minicompresor auto

Chiar astăzi trebui să trec la unul dintre automobile pe anvelopele de vară. Cei ce fac acest proces pe acasă pot folosi un minicompresor precum cel adus de către LIDL. Are manometru inclus, presiune maximă de 10 bari și sunt incluse mai multe accesorii. Poți să-l folosești la bicicletă etc.

7. Plafonieră LED cu difuzor bluetooth; 

În pachet este inclusă și telecomandă

Apreciez plafonierele ce permit control vocal sau de pe smartphone, dar modelul cu bluetooth îmi scapă ca și utilitate. Totuși, bănuiesc că LIDL și-a făcut ceva calcule în acest sens.

8. Suport pentru smartphone;

Suport auto pentru smartphone

Chiar sunt în căutarea unui suport de genul. Cel de-al doilea suport de genul provenit de la Samsung începe să aibă rateuri. Antamează smartphone-urile cu lățime de până la 98 mm.

9. Termometru digital pentru interior / exterior; 

Are senzor pentru exterior

Funcționează cu baterie ce este inclusă în pachet. Este ieftin și util. Păcat că nu arată și umiditatea din aer.

10. Tester presiune anvelope;

Te ajută să măsori presiunea din anvelope

Mi se pare a fi un produs de sezon. Și aici aș evidenția prețul, unul destul de bun.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.