Articolul precedent cu 5 gadgets de la Lidl a strâns peste 50.000 de vizualizări într-un timp record, iar în catalogul pe săptămâna 21 – 27.03.22 sunt mai multe produse interesante. Am zis că merită să măresc lista de la 5 la 10, în cazul de față.

Aici găsiți cataloagele Lidl în format digital.

1. Cric hidraulic;

Am observat că au o sumedenie de produse de îngrijire pe segmentul auto, iar cei ce caută un cric hidraulic ieftin s-ar putea să se mulțumească cu cel din oferta Lidl. Are garanție de 3 ani, bară de ridicare din 2 piese, supapă de siguranță la suprasarcină și forță de ridicare de până la 3 tone.

2. Caburi pornire auto;

Mi se pare de-a dreptul indispensabile. În special dacă ai o mașină cu vechime mai mare de 5 ani și nu te bazezi 100% pe baterie. Am avut nevoie o singură dată și trebuie să recunosc că de atunci m-am învățat minte. Norocul meu a fost că aveam un amic în apropiere.

3. Bandă LED;

Am cumpărat una ceva mai scumpă de la TP-Link, ce permite și control de pe smartphone. Pe de altă parte, banda LED de la Lidl din gama Livarno Home aș face pariu că oferă o experiență de utilizare similară, chit că nu poți să o oprești sau pornești din comandă vocală sau să customizezi intensitatea LED-urilor de pe telefon. Ai o telecomandă clasică și te joci de acolo cu setările preferate.

4. Suport smartphone;

Îmi amintește puțin de suportul de smartphone pe care l-am folosit la Skoda Octavia și la Chevrolet Cruze. Am scris pe aici. Se rotește la 360 grade și îl orientezi în plan orizontal sau vertical, scoți telefonul din suport prin apăsarea unui buton + prindere pe parbriz prin ventuză.

5. Difuzor aromaterapie;

Nu am folosit așa ceva până acum, dar chiar sunt curios să încerc. Pare a fi un mini-umidificator cu uleiuri ce împrăștie un miros plăcut. Are un cablu de 1.6 metri, în pachet sunt și 2 uleiuri de 10ml + pahar gradat, 3 ani garanție.

6. Lampă LED de tip 3-in-1;

Lidl spune că are trei moduri de funcționare:

  • lanternă cu mod suplimentar de iluminare intermitentă;
  • lampă de veghe cu senzor crepuscular și senzor de mișcare;
  • lumină de orientare cu funcție AUTO-ON (înțeleg că s-ar aprinde automat la căderea rețelei electrice).

Autonomia este de până la 3 ore, intensitate luminoasă de 130lm și baterie de 500 mAh.

7. Prelungitor din aluminiu;

Este cumva polivalent. Îl poți încastra sau folosi de sine stătător, are pe lângă 4 prize și 2 porturi USB.

8. Tirbușon electric;

În pachet veșți găsi pe lângă dispozitiv și dop de sticlă + dispozitiv de turnare. Are un dispozitiv ce permite tăierea foliei de la sticla de vin, include o lumină LED albă.

9. Boxă portabilă cu bluetooth și 6W putere;

Nu sunt oferite prea multe detalii. Are o baterie de 1850 mAh, putere de 6W RMS, se conectează pe bluetooth și are o rază de până la 10 metri pentru menținerea conexiunii. Are și jack de 3.5 mm, iar autonomia atinge până la…, 15 ore.

10. Lampă de birou cu ceas integrat;

Este un alt dispozitiv de tip 2-in-1. Are luminozitate reglabilă în 3 trepte, afișează temperatura ambientală, data și ziua din săptămână + ora în format 12 sau 24 ore. Brațul este flexibil, 3.2W sau 320lm pentru lumina oferită.