Sunt mai multe produse ce le-aș putea numi gadgets în oferta LIDL, iar  o listă cuprinzătoare veți găsi în rândurile următoare.

Întregul catalog ce urmează a deveni valabil în perioada 24.10 – 30.10.22 îl găsiți aici 🔗.

1. Aparat de tuns pentru animale;

În catalogul ce începe de mâine sunt mai multe produse concepute pentru animalele de companie. Unul dintre ele este un aparat de tuns animale cu 4 capete de pieptăn cu lungim de tăiere de 3, 6, 9 și 12 mm. Garanția este cea de 3 ani și poate fi înscrisă în aplicația LIDL spre a scăpa de grija bonului.

2. Birou cu dulap mobil;

Știu. Nu este un gadget în adevăratul înțeles al termenului, dar sunt sigur că pe biroul de mai sus vor ajunge a fi depozitate laptopuri și PC-uri. Punctul său forte este dat de dulapul aflat la îndemân. Se potrivește pentru poziționarea într-un colț al camerei, spre exemplu.

3. Cântar de bucătărie;

Am cumpărat unul în urmă cu ceva timp, fix pe primul design din listă. L-am luat că doream uneori să cântăresc produsele sosite la review, dar trebuie să recunosc că nu prea l-am folosit și nici în bucătărie nu a fost de prea mare ajutor. Nu că nu ar fi bun ci, pur și simplu, pentru că nu au fost situații în care să devină necesar.

4. Ceas de perete;

 

Nu uitați că în weekend-ul din săptămâna viitoare veți dormi cu 1 oră în plus. Aștept de câțiva ani să scăpăm de corvoada asta a schimbării orei de iarnă și vară. Uniunea Europeană a adoptat ceva în acest sens, dar nu văd încă aplicat și la nivel local. Totuși, acum este de bine. Nu pierdem 1 oră ci o câștigăm.

5. Laminator LIDL;

Nu există școală fără un laminator. Așa sunt făcute diverse pliante ce urmează a fi așezate pe holurile școlii sau în sala de clasă. Ideea este că prin laminare vor trece proba timpului. LIDL a adus și folii de laminare – 19.99 lei pentru 20 de bucăți în format A3, același preț pentru 40 de bucăți în format A4 sau A5. Poți lamina și fotografii.

6. Lampă de birou;

Luminozitatea este reglabilă în 4 trepte, are suport pentru pronderea pe birou. Lumina este albă neutră, 4.2W și 600 lm, iar lungimea cablului este de 1.7 metri.

7. Masă de laptop pliabilă;

Am văzut o sumă de oferte și la eMAG, iar modelul de mai sus nu are recenzii pozitive. Nu am văzut calitatea produsului listat de către LIDL ca să trag concluzii. Este concepută pentru folosirea cu un notebook, dar are suport pentru smartphone, tabletă, pahare și sertar pentru pixuri.

8. Televizor cu rezoluție HD pe diagonală de 80 cm;

 

În urmă cu 11 – 12 ani am cumpărat un televizor LG cu rezoluție Full HD și diagonală de 80 cm. A costat undeva în jur de 2000 lei dacă îmi amintesc corect. Timpul a trecut, iar acum la LIDL a ajuns un televizor cu rezoluție HD și diagonală amintită. Brandul din spatele său este cunoscut pentru TV-urile din categoria ieftină – Telefunken. Mi se pare a fi o ofertă în linie cu ceea ce avem și la magazinele online.

9. Mixer cu bol;

Este forțat termenul gadget pentru această unealtă din bucătărie. Are consum de 300W, 5 viteze, capacitate a bolului de 2.5 litri și un preț așezat.

10. Pat pentru câini cu 2 zone climatice;

Gimmick-ul în cazul de față este dat de faptul că sunt 2 zone climatice. Partea călduroasă reflectă căldura corporală a câinelui, iar cea rece o absoarbe.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.