Sunt mai multe produse ce aproape le putem considera gadgets în catalogul LIDL ce ajunge a fi valabil în perioada 26.09 – 2.10.22. Unele produse le-am mai găsit la LIDL, altele sunt noutăți în această nișă.

Întregul catalog îl găsiți aici. 👈🖱️

1. Detector 5 în 1 și telemetru cu laser; 

Dacă îmi amintesc corect, Darius folosește o astfel de unealtă în proiectele sale. Îi este utilă la casele pe structură din lemn spre a descoperi grinda când are de prins ceva în perete, spre exemplu. Plus că pe lângă detector are și funcția de telemetru ce se folosește de tehnologia laser spre a calcula distanțele.

2. Stație meteo cu higrometru; 

Am o astfel de stație la casă. Pot spune că sunt impresionat de autonomie, stația exterioară are peste 1 an de stat în căldură, ploaie etc și încă funcționează. Aș face un reproș legat de afișaj, îl ai lizibil doar dintr-un anumit unghi. În rest, aș spune că merită fiecare bănuț.

3. Plafonieră LED cu telecomandă;

Era și mai interesantă dacă avea aplicație de iOS și Android și putea fi controlată de pe smartphone. Au inclus pe lângă lumina caldă / neutră / rece și un pătrat interior denumit RGB (De fapt sunt fix cele trei culori fără posibilitate de reglaj intermediar). Au inclus și o telecomandă ce are rază de funcționare de până la 5 metri.

4. Reflector solar cu senzor de mișcare;

Mi se pare o adiție importantă dacă vrei să ai o lumină prin curte, iar alimentarea cu energie într-o anumită zonă ar fi cumva problematică. Scapi de grija cablurilor și faci și economie la consumul de electricitate.

5. Radio bucătărie FM;

Este alarmă, ceas și radio FM / AM într-un design conceput pentru bucătărie. Bineînțeles, îl poți prinde oriunde dorești. Are 60 de spații pentru memorarea emițătorului, posibilitatea de a seta alarme etc.

6. Tensiometru pentru încheietura mâinii;

Măsoară ritmul cadiac și tensiunea arterială, bateria este inclusă. Nu pot spune cât de corect este, dar poate oferi o informație și pe baza sa în funcție de starea resimțită te poți decide să alegi a consulta un medic etc.

7. Prelungitor din aluminiu;

Nu este un gadget, dar alimentează gadget-urile cu energie. Am folosit un astfel de prelungitor și mi s-a părut de bună calitate, are elemente din aluminiu pentru un plus de rezistență și 6 prize.

8. Termometru multifuncțional;

A fost conceput pentru utilizare umană (ureche și frunte), dar și pentru a măsura temperatura obiectelor, lichidelor. Afișează data și ora și memorează 30 de măsurători.

9. Aparat de masaj pentru detensionarea picioarelor; 

Mi se pare o ciudățenie ca formă, dar fără a-l folosi nu pot trage concluzii într-un sens sau altul. LIDL spune că acest aparat stimulează circulația sângelui, reduce umflăturile și senzația de greutate în picioare, conceoutpentru tratarea de contuzii și entorse, calmează febra musculară din zona gambelor și picioarelor.

10. Dispozitiv curățare pori cu acumulator; 

Cred că este un alt produs pe care-l descopăr pentru prima dată în oferta LIDL. Are 10 filtre de schimb și a fost gândit pentru orice tip de piele. Are 5 trepte de intensitate și autonomie de 90 de minute din partea acumulatorului reîncărcabil încorporat.

Bonus: Produse pentru îngrijirea automobilului. Am cumpărat și mi s-au părut de bună calitate. O să cumpăr spuma pentru îngrijirea anvelopelor și servețele mate pentru îngrijirea borduluo. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.