Încetul cu încetul și Paștele este legat de ideea în a oferi cadouri către persoanele apropiate. Moș Crăciun este înlocuit acum de către iepuraș. Mă rog, nu contează asta. Am făcut o listă cu 10 gadgets ce cred că multe persoane s-ar bucura să le folosească.

1. Consolă PlayStation 5👈🖱️

Pentru că este mult mai scumpă față de prețul recomandat, eMAG a inclus 2 jocuri (Gran Turismo 7 și Horizon Forbidden West, abonamentul PSPlus pe 365 zile și un PSCard de 100 lei). Gran Turismo 7 achiziționat separat ar costa 229 lei, Horizon Forbidden West ar adăuga 289 lei, iar PSPlus pe 1 an este 269 lei. Teoretic, beneficiile aduse lângă consolă sunt de 887 lei. Este PS5-ul în varianta cu disc, rămâne un adaos comercial în jurul a 500 lei.

2. Pachet Enciclopedia Cunoașterii cu 2 cărți; 👈🖱️

Mi se pare o idee excelentă pentru cei ce doresc să-l scoată pe junior de sub ecrane (smartphone, tabletă, notebook, monitor, televizor). Îi vor stârni imaginația și află lucruri noi despre planeta noastră.

3. Bicicletă MTB Omega cu frâne pe disc; 👈🖱️

Am citit în urmă cu ceva timp despre acest brand de biciclete și impresiile erau pozitive, chiar și de la cei cu ceva experiență în domeniu. Are o sumedenie de piese de la Shimano (schimbător față, schimbător spate, manete schimbător, manete frâne, casetă pinioane etc).

4. Monopoly; 👈🖱️

Îmi amintes că atunci când eram mai mic mi-am construit singur un joc Monopoly. Am văzut cum și-a făcut un prieten și mi-am construit și eu identic. Acum este mult mai simplu, poți pune o comandă online și dacă ești într-o anumită zonă acoperită de Genius, îți vine jocul în a doua parte a zilei. Varianta de mai sus este în limba română.

5. Cart cu pedale și volan; 👈🖱️

Sunt cumva împotriva jucăriilor electrice, cele în care îl urci pe cel mic și controlezi tu prin telecomandă. Cred că este cazul să depună un minim efort, să se deplaseze spre a-și dezvolta abilitățile de deplasare etc.

Jucăria de mai sus nu este ieftină, are recenzii ok și se adresează copiilor cu vârste între 3 și 8 ani (înălțime între 90 – 130 cm).

6.  Boxă portabilă Akai; 👈🖱️

Este ieftină și are recenzii bune spre foarte bune – evaluare de 4.56 din 133 review-uri. Are baterie de 3000 mAh și autonomie de 7 ore, bluetooth 5.0, cititor de carduri, jack de 3.5 mm, putere de 30W. Poate fi controlată vocal prin Siri sau Google Assistant etc.

7. Espressor automat Philips👈🖱️

Poate fi un cadou inspirat pentru mai mulți membri din familie. Modelul de mai sus a câștigat un premiu de design în 2021. Pregătește 8 tipuri de băuturi: cafra, espresso, cappucino, latte macchiato, apă fierbinte, ristretto etc.

8. Smartwatch Samsung Galaxy Watch 4 de 44mm cu LTE; 👈🖱️

Este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri cu preț de sub 1000 lei. Îl găsiți la 799 lei cu LTE (puteți activa un eSIM și nu mai trebuie să aveți telefonul mobil în proximitate pentru apeluri și SMS-uri), este bine integrat cu smartphone-urile Android, mai ales cu cele ale Samsung.

9. Ochelari de soare de la Polaroid👈🖱️

Nu este tocmai o zi cu soare pe avară, dar vin lunile de vară și un cadou de genul se va dovedi inspirat. Eu merg pe mâna Polaroid de o bună perioadă de timp și singura problemă pe care am avut-o este că uneori nu am nimerit fix dimensiunea mea pentru rame și de cele mai multe ori erau un pic mai mari față de ce aș fi avut nevoie.

10. Coșuri și pachete cadou; 👈🖱️

Pot fi o soluție cumva de avarie, mai la siguranță și în ton cu evenimentul. Niciodată nu vei da greș cu o sticlă de vin și un cozonac sau ce mai prindeți prin pachetele de genul. Am văzut că multe dintre ele sunt afișate cu Stoc epuizat, semn că au fost la mare căutare și în online.

Bineînțeles, o sărbătoare precum Paștele nu trebuie legată neapărată de oferirea unor cadouri. Este o oportunitate în a fi alături de persoanele apropiate, în a petrece momente împreună și a reîncărca bateriile pentru perioada următoare.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.