Aici a trebuit să apelez la ajutor de specialitate ce se află în proximitate, iar lista sper să fie interesată pentru publicul nostru feminin și nu numai (se apropie sezonul cadourilor și puteți face o alegere inspirată).

Analytics ne oferă informații interesante despre structura pe sexe a cititorilor Gadget.ro

Lista este formată din:

1. Moon Boot; 👈🖱️

Le-a folosit când am mers la munte pe timp de iarnă și din câte îmi amintesc era impresionată de cât de comode sunt. Au rămas doar măsuri mici, mi se par utile dacă aveți o junioară în familie.

2. Ceas Fossil; 👈🖱️

Au apărut o sumedenie de branduri mai puțin cunoscute pe Fashion Days și aici aș spune că mai degrabă mergeți cumva la siguranță cu un ceas cronograf de la Fossil, un brand ce are prețuri atractive și un design pe placul doamnelor și domnișoarelor cu mult rose gold la interval.

3. Cizme low cut UGG; 👈🖱️

FD a trimis un comunicat legat de vânzările generate în primele ore. Erau listate…, 12.000 de UGG-uri vândute. Încă aștept să fie o erată legată de această valoare. Mi se pare că sunt mult prea multe, restul de produse listate sunt enumerate în sute de unități.

4. Geantă Guess; 👈🖱️

Urmează o selecție de genți ce înțeleg că sunt la preț atractiv. Uite că aici nu aveți cum să mă combateți, doar dacă intră o doamnă sau domnișoară și spune că lucrurile nu sunt chiar așa.

5. Geantă de umăr Liu Jo; 👈🖱️

Înțeleg că este un alt brand ce are genți dezirabile pentru publicul feminin, iar exemplarul de mai sus îl găsiți în 4 variante de culoare. Am ales variante pe verde, dar este listată și pe negru, maro și roz.

6. Geantă Marc Jacobs; 👈🖱️

Marc Jacobs este un alt brand aflat la mare căutare în materie de genți, iar reducerile aduse de către Fashion Days le crește gradul de atracivitate. Nu uitați că la produsele de mai sus puteți obține extra reducere de 10% prin Genius. Sunt obiecte vestimentare la care poți atinge prin această reducere fix suma pe care ai alocat-o când ai încheiat subscripția.

7. Geantă Pinko; 👈🖱️

Este ultima geantă din selecția cuprinsă în acest articol. Îmi place sigla aleasă de către Pinko, iese cumva în evidență față de celelalte.

8. Pantofi sport Guess; 👈🖱️

Din câte mi s-a spus sunt ușor de asortat cu diferite ținute casual.

9. Palton Mango ; 👈🖱️

Managerul general al Fashion Days spunea în cadrul evenimentului dedicat Black Friday de vinerea trecută că au purtat negocieri serioase cu Mango spre a-i face să ruleze promoțiile de BF mai devreme. Ei doreau să le desfășoare la sfârșit de lună. Modelul de mai sus cred că este cel mai ieftin palton Mango de la FD.

10. Portofel Guess; 👈🖱️

Am plătit peste 300 de lei pe unul la un moment dat, iar acum văd că au coborât și sub pragul a 200 lei.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 5% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.