Pe 23 noiembrie este organizat un eveniment al Honor în China, iar vedetă va fi un smartphone din categoria premium. La bursa zvonurilor se vorbește despre Magic 5.

Honor este prezent în țara noastră pe canal oficial și ne interesează ce smartphone va fi anunțat pentru că s-ar putea să-l regăsim cât de curând și în oferta magazinelor românești.

Se discută despre un smartphone cu diagonală a display-ului de 6.8 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 despre care vom afla toate informațiile într-un eveniment tradițional al Qualcomm pe care-l vom vedea în zilele următoare, cameră de 50 Megapixeli cu ISP ce folosește tehnologii AI.

Bateria s-ar încărca pe fir la 100W și wireless la 50W. Are certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful și rulează MagicOS dezvoltat pe Android 13. Cred că este primul lor smartphone cu cel mai nou software pentru telefoane mobile de la Google.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.