Fashion Days este unul dintre cele mai mari magazine de fashion online din țara noastră, iar detaliile legate de ce au pregătit de Black Friday 202 le-ați găsit pe aici. 🔗

Am cumpărat și în trecut de la Fashion Days, atât de BF, cât și cu alte ocazii. Mi-am făcut o listă cu 10 produse în secțiunea de Favorite ce m-ar interesa în mod direct, am selectat din produsele-vedetă pe care le-au afișat pagina dedicată. 🔗

Lista este formată din 5 produse pe care le-aș cumpăra pentru mine și alte 5 produse pe care le-aș cumpără pentru cei din familie.

1. Bluză sport G-Star RAW; 👈🖱️

Am o pereche de jeans de la G-Star RAW și sunt mulțumit de cum se simt etc. Am reușit să găsesc o pereche care nu are cine știe ce detalii de design dubioase. Este un brand ce vizează publicul tânăr și nu pe cei de aproape 40 ani ca mine. Bluza lor nu iese ca design în evidență, dar tocmai asta îmi place și cred că oferă o calitate bună (nu ca la Boss unde după 3 – 4 treceri prin mașina de spălat s-a decolorat). Apropo, UNIQLO stă foarte bine la capitolul calitate a bluzelor, păcat că nu au ajuns încă în România (pot fi date comenzi online).

2. Bocanci Timberland; 👈🖱️

Am o pereche de bocanci de la Decathlon de tip waterproof pe care mă chinui să-i scot la pensie de câțiva ani. Adevărul este că nici nu au mai fost ierni pe măsură care să mă facă să-i port la modul intensiv. Am ajuns să-i scot de câteva ori pe an, când merg pe la munte. Nu am avut produse de la Timberland, dar din câte am citit, feedback-ul este pozitiv. La prețul de mai sus cu reducere de 10% din Genius ar coborî sub pragul a 400 de lei.

3. Geacă Columbia; 👈🖱️

Columbia este un brand cunoscut, în special pentru trekking etc. Nu este chiar ieftină, dar mi-aș cumpăra o geacă precum cea de mai sus pentru plimbările pe munte sau ieșitul din casă pe vreme rece, ploioasă etc. Nu am cumpărat prea multe produse de la ei, o pereche de încălțăminte pentru junior ce după 1 sezon îi era prea mică. Cred că ar fi trecut proba timpului, pe ani și ani de zile la cât de solid construite mi s-au părut ghetele respective.

4. Pantofi sport U.S Polo Assn. 👈🖱️

Am o pereche de costume casual la care ar merge încălțămintea de mai sus. Acum nu știu ce experiență are U.S. Polo Assn. la nivel de încălțăminte. Mi s-a mai întâmplat să cumpăr și să nu fie ceea ce trebuie (încălțăminte similară cu cea de mai sus de la Geogprahical Norway ce s-a dus după doar câteva săptămâni de utilizare ocazională).

5. Ghete de piele întoarsă UGG; 👈🖱️

Folosesc o pereche de încălțăminte de la UGG. Le-am cumpărat în 2020 și au trecut cu brio prin două sezoane, urmează al 3-lea. Este modelul ce seamană cu ce au listat aici (șireturi și waterproof). Sunt trei elemente pentru care le-aș recomanda: comoditate, căldura pe care o aduc în sezonul rece, rezistența în timp. Oferta de mai sus cu 10% extra reducere prin Genius chiar este bună. Aș alege modelul mai închis la culoare.

Acum vine lista de 5 produse pentru cei apropiați:

6. Încălțăminte de baschet Under Armour; 👈🖱️

Am un junior ce la 13 ani poartă aproape cât mine. A fost trimis la baschet de mic, dar acum face mofturi și cu greu îl mai scoți din fața PC-ului sau smartphone-ului. Dacă nu-i va folosi la baschet, cel puțin îi vor fi utili la școală.

7. Geantă de piele Pinko; 👈🖱️

Nu știam de acest brand de genți. Apropoi de asta, ați remarcat ce ochi au consoartele noastre și cât de ușor recunosc gențile și cum li se aprind tocurile după unele modele. Din ce știu, visează la un Hermes, dar se mulțumesc cu un Guess și nu s-ar supăra dacă o geantă Gucci ar fi pusă sub bradul de Crăciun. spre exemplu.

8. Rucsac Desigual; 👈🖱️

Este un brand de fashion din Spania. Acolo găsești magazine ale lor la orice colț de stradă, un fel de Mega Image din zona de fashion. De la călătoriile făcute în Barcelona a rămas cu o apetență pentru Desigual.

9. Cizme low cut UGG; 👈🖱️

Mi s-a transmis pe un ton cât se poate de ferm că nu trebuie să le ratez, mai ales că înțeleg că ar fi un preț atractiv. Este produsul pe care sper să-l prind înainte de epuizarea stocului.

10. Trening Adidas; 👈🖱️

Culoarea nu este chiar pe plac, dar înțeleg că la prețul respectiv se poate trece peste acest aspect.

Înainte să săriți cu comentarii legate de inoportunitatea unui astfel de articol vă las cu un grafic pe care l-am descoperit acum câteva zile. Este preluat din Google Analytics și arată împărțirea pe sexe printre cei ce citesc Gadget.ro (1 ianuarie – 10 noiembrie 2022). Da, aproape 35%…

Puteți prezenta opțiunile voastre în materie de fashion prin secțiunea de comentarii.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 5% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.