Diverse

Allview are o campanie ce are ca temă Centenarul Marii Unirii. Este cumva și logic dacă ne gândim că avem singurul brand autohton cu o prezență solidă pe piața de telefoane mobile & gadgets. 

Oricine cumpără un produs de pe Allview.ro până pe 31 decembrie intră într-o tragere la sorți pentru unul sau mai multe dintre cele 100 de cadouri pregătite de către compania brașoveană.

Sunt 100 de produse reduse în această lună. Între ele veți găsi Allview Soul X5 și X4 Soul, televizoare Allview, accesorii și dispozitive smart. Haideți să descoperim și câteva promoții punctuale:

  1. Allview Soul X5 – 1299 lei;
  2. Allview X4 Infinity N – 699 lei;
  3. Televizor LED 4K de 49 inch cu Chromecast la pachet – 1599 lei;
  4. Boxă V-bass la 99 lei;
  5. Cântarul SmartCare – 249 lei.

Printre cele 100 de premii se vor găsi tablete, laptopuri, telefoane mobile, LED TV-uri, brățări Allfit, boxe portabile și alte suprize.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.