Diverse

Nu îmi dau seama de ce este atât de importantă data de 14 martie pentru retailerii chinezi, pentru că mai mulţi au astăzi oferte interesante pentru o gamă variată de produse. Unul dintre aceştia este geekbuying.com. Practic astăzi este ziua Z a campaniei “Geekbuying Fan Festival” despre care v-am scris în urmă cu câteva zile.

Trebuia să share-uiţi un produs din campanie, iar dacă la final se atingea numărul de share-uri necesar deblocării produsului, îl puteaţi achiziţiona la doar 9.9 dolari. Se pare că cifrele au fost atinse, astfel că la ora 12:00 (ora României) veţi putea cumpără într-un număr limitat căştile Xiaomi Capsule Earphone, tableta Cube i7, smartphone-ul Ulefone Metal şi alte încă 5 gadget-uri interesante.

Campania “Geekbuying Fan Festival” este mult mai mare de atât, astfel că tot la ora 12:00 veţi putea cumpăra produse la doar 0.1 dolari. Mai sunt câteva minute până se vor debloca preţurile, însă din ce observ în această ofertă vor exista brăţări inteligente, lanterne, selfie stick-uri şi multe altele. Nu uitaţi că vorbim de produse cu preţ de 0.42 lei.

Oferta de 14 martie se completează şi cu reduceri de preţ considerabile la o gamă variată de produse. Întreaga listă o puteţi găsi accesând acest link, iar categoriile cele mai importante vor fi:

Smartphone-uri de toate felurile, cele cu 4 GB RAM vor pleca de la 139.99 dolari – link direct

MiniPC-uri cu preţ de pornire de la 9.99 dolari – link direct

Tablete cu reduceri chiar şi de 150 dolari / unitate – link direct

Smartwatch-uri / brăţări inteligente cu preţ de pornire de la 0.1 dolari – link direct

Drone cu preţ de pornire de la 13.99 dolari – link direct

Camere video de acţiune cu reduceri speciale, chiar şi pentru cele cu filmare 4K la 60 fps – link direct

Mai sunt câteva minute până începe campania “Geekbuying Fan Festival”, de aceea vă recomand să vă logaţi în cont, să vă faceţi toate setările şi poate reuşiţi să prindeţi cel puţin un super deal.

Update: Stocurile s-au epuizat imediat. Am reuşit să prind caştile Xiaomi Capsule Earphone la 9.9 dolari. Toate super ofertele sunt out of stock, au mai rămas reducerile clasice de preţ. Întreaga ofertă rămasă o puteţi găsi aici.