Nu trebuie să aloci un buget mare spre a cumpără un produs util și cu ceva caracteristici smart.

1. Acumulator extern Samsung de 10000 mAh  pe USB Type-C și cu încărcare wireless 👈🖱️

Se potrivește cu smartphone-urile Samsung premium ce sunt însetate în ce privește consumul de energie

L-am folosit pe vremea în care daily driver era Samsung Galaxy Note20 Ultra. Alimentează la 25W pe fir și poți încărca simultan un produs pe fir și altul în mod wireless. Spre exemplu, poți alimenta căștile sau ceasul în mod wireless și smartphone-ul în mod clasic etc.

2. Bandă LED RGB TP-Link TAPO 👈🖱️

Se sincronizează cu muzica din fundal

Folosesc modelul mai ieftin și pot să spun că sunt mulțumit. Permite comanda vocală prin Amazon Alexa și Google Assistant. Lungimea sa este de 5 metri și o conectezi prin Wi-Fi spre a avea acces la partea de personalizare a sa.

3. Nest Hub 2th👈🖱️

Face analiza somnului printr-un senzor IR integrat

Am recomandat de multe ori acest model de boxă wireless cu display de 7 inci integrat. Are difuzor mai puternic cu 50% față de generația anterioară, este capabil să analizeze somnul și aș spune că avem un ceas deșteptător cu multiple aplicații smart.

4. Boxe Edifier de 24W 👈🖱️

Are un design elegant ce îmbină modernul și clasicul (difuzorul aflat la vedere și lemnul)

Sunt printre cele mai bune boxe pentru PC cu prețul de până în 300 lei, iar Edifier are un renume pozitiv. Aș spune că sunt suficiente pentru un birou de 12 – 15 metri pătrați.

5. Brățară fitness Huawei Band 7 👈🖱️

Cea mai bună brățară de fitness cu preț de sub 250 lei

Este un alt produs pe care cred că l-am recomandat de zeci de ori. Punctul său PRO este dat de raportul preț / specificații / experiență de utilizare. Pur și simplu, nu are niciun concurent în proximitate.

6. Căști wireless Huawei FreeBuds 4i 👈🖱️

Printre cele mai ieftine căști cu ANC din piață

Sunt printre cele mai ieftine căști cu ANC din piață, dar și printre cele mai bune ca și calitate a sunetului oferit. Au adunat un feedback excelent – 4.67 din peste 650 de review-uri.

7. Căciulă cu luminițe LED 👈🖱️

Nu mai sunt la vârsta la care să port un fes de genul, dar dacă aș fi din nou adolescent mai că l-aș folosi. Dacă ești într-o gașcă și te pierzi într-un târg de Crăciun să zicem, imediat vei ieși în evidență și vei ajunge a fi reperat de către ceilalți.

8. Căști gaming Razer Blackshark V2 👈🖱️

Sunt printre cele mai sofisticate căști de gaming cu preț de până în 300 lei

Au strâns feedback bun și dispun de multă tehnologie. Microfonul este de tip cardioid cu placă de sunet integrată, includ tehnologia THX Spatial Audio și au fost concepute ca să funcționeze bine pe orice platformă (PC, Mac, PS4, Xbox One sau Nintendo Switch etc). Placa de sunet pe USB ce o găsiți în pachet oferă acces la o sumă de funcții.

9. Mesh TP-Link Deco M4 👈🖱️

Pornești de la 1 unitate și ajungi la câte îți sunt necesare

Varianta cu 1 unitate se află sub pragul de preț menționat în titlu. Modelul cu 3 unități oferă acoperire de până la 370 metri pătrați. O singură unitate ajunge pentru până la 180 metri pătrați. Nu trebuie să vă luați după descrierea de pe eMAG. Are Wi-Fi ac și funcționează în banda de 5 GHz. Are tehnologia MU-MIMO, 2 porturi gigabit pentru conexiune pe fir, 2 antene interne și beamforming ce concentrează semnalul Wi-Fi pentru o acoperire cât mai bună.

10. Robot inteligent cu telecomandă, lumini LED 👈🖱️

Printre puținele jucării de genul cu feedback bun

Sunt mai multe jucării precum robotul de mai sus, dar modelul de mai sus este printre puținele cu feedback bun. Are nota 4.57 din 42 review-uri. Are o multitudine de funcții și îl poți programa să cânte, să danseze, se deplasează, comenzile sunt date prin telecomandă.

11. Încărcător wireless Samsung cu încărcător inclus 👈🖱️

Unele încărcătoare wireless sosesc fără încărcător în pachet

Are sistem de răcire inclus cu ventilator, iar așa este menținută sesiunea de încărcare wireless mai rapid în regim susținut. LED-ul de notificare arată dacă procesul de încărcare este în derulare (roșu) sau s-a finalizat (verde).

12. Mașină cu telecomandă Rock Crawler 👈🖱️

Are telecomandă cu un volan în miniatură, cea mai bună metodă de control a unei jucării de genul

Este relativ bună ca raport preț / experiență de utilizare și are feedback suficient acumulat, recenziile sunt peste multe alte produse concurente – 4.61 ca notă medie.

13. Mouse gaming Logitech G502 Hero 25K 👈🖱️

Cel mai bun mouse de gaming cu fir

Este un fel de veteran al moușilor de gaming cu fir. Are peste 700 de review-uri și nota medie de 4.61. Am o jucărie de genul pe setup-ul de la casă și pot să spun că impresionează prin viteza cu care îți preia orice comandă.

14. Rucsac gaming cu iluminare RGB și difuzor 👈🖱️

Are o sumedenide gimmick-uri

Este un rucsac ce iese în evidență prin benzile LED integrate, dar și prin difuzorul aflat în una din laterale. Primește laptopuri cu diagonala de până la 15.6 inci.

15. Nokia 5310 (2020) 👈🖱️

Pentru cei ce caută telefoane de rezervă sau nu au făcut tranziția spre telefoane touch

Are radio FM încorporat și nu are nevoie de căști spre a funcționa. Primește carduri microSD de până la 32 GB și dispune de mp3 player. Autonomia ar trebui să fie de cel puțin câteva zile în regim normal de utilizare.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.