Xiaomi a început prima rundă de reduceri în vara lui 2021, găsiți de la telefoane mobile și până la purificatoare de aer etc.

Am ales 10 reduceri din listă:

1. Xiaomi Mi 11 – 3499 lei;

I-am făcut un hands-on pe care-l găsiți aici.

La puncte PRO aș aduce display-ul AMOLED cu rezoluție 3200×1440 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass Victus și cu rată de refresh la 120Hz, luminozitate maximă de 1500 nits, tot pe aici aș nota și procesorul Qualcomm Snapdragon 888 5G, camera de 108 Megapixeli cu f/1.9, PDAF + OIS, 5G, Wi-Fi 6 și bluetooth 5.2, GPS-ul dual-band, încărcare la 55W pe fir și 50W în mod wireless pentru bateria de 4600 mAh.

La puncte CONTRA m-aș referi la lipsa unui senzor dedicat pentru tele, dar și la prețul ușor ridicat (chiar și cu promoția curentă).

2. Redmi Note 10S – 1049 lei;

L-am testat de curând și trebuie să-i redactez review-ul. Mi se pare a fi un pachet echilibrat, nu pot să spun că procesorul MediaTek Helio G95 dezvoltat pe 12nm m-a impresionat în mod deosebit, dar ai parte de un display AMOLED cu luminozitate maximă de 1100 nits, stocare de tip UFS 2.2, cameră cu 4 senzori din care cel wide de 64 Megapixeli cu PDAF și capacitatea de a înregistra 4K cu 30 fps, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W.

3. Xiaomi Mi 10T – 1699 lei;

Aici pot spune că avem un smartphone ce impresionează la raportul preț / specificații.

Printre elementele ce-l evidențiază m-aș referi la: display-ul IPS de 6.67 inci cu rată de refresg la 144Hz și HDR10+, procesorul Qualcomm Snapdragon 865 dezvoltat pe 7nm, 5G, Wi-Fi 6 și bluetooth 5.1, GPS de tip dual-band, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W, cameră de 64 Megapixeli – wide, ultrawide de 13 Megapixeli și macro de 5 Megapixeli, filmează 8K cu 30 fps, 4K cu 60 fps etc.

Noi l-am testat pe Xiaomi Mi 10T Pro ce în proporție de 95% 4este același smartphone, cu excepația camerei wide ce are 108 Megapixeli și OIS.

4. Xiaomi Mi 10T Lite – 1199 lei;

Este una dintre propunerile Xiaomi pe segmentul smartphone-urilor entry cu 5G, cu hardware de la Qualcomm (Qualcomm Snapdragon 750G dezvoltat pe 8nm). Ecranul este mare de 6.67 inci, un panel IPS cu rată de refresh la 120Hz și HDR10, difuzoare stereo, NFC + port infraroșu, GPS dual-band, baterie de 4820 mAh cu încărcare la 33W, cameră principală cu 4 senzori (wide de 64 Megapixeli, ultrawide de 8 Megapixeli, macro de 2 Megapixeli și 2 Megapixeli pentru adâncimea de câmp).

5. Redmi Note 9T – cel mai ieftin smartphone cu 5G – 849 lei;

Mi se pare a fi un smartphone perfect pentru operatorii de telefonie mobilă interesați să promoveze un telefon ieftin cu 5G, oferit aproape gratuit la pachet cu un abonament compatibil.

Folosește chipsetul MediaTek Dimensity 800U 5G dezvoltat pe 7nm. Este înrudit cu MediaTek Dimensity 700 regăsit pe Realme 8 5G. Printre elementele bune aduse pe smartphone se află difuzoarele stereo, 5G, Wi-Fi ac, bluetooth 5.1, NFC, port infraroșu, bateria de 5000 mAh, rezistența la contactul cu picăturile de apă, camera principală cu wide de 48 Megapixeli și capacitatea de a înregistra video la rezoluție 4K cu 30 fps.

6. Mi Electric Scooter 1s – 1499 lei;

L-am primita la test în urmă cu câteva zile și am dat câteva ture cu el. Este prima trotinetă electrică pe care o testez, așa că mare feedback nu am să ofer.

7. Mi Robot Vacuum-Mop Essential – 599 lei;

Uite că au ajuns și aspiratoarele-robot să aibă prețuri din ce în ce mai bune. Aș spune că modelul acesta nu are rival în categoria sa de preț. L-am dorit la test, dar l-am primit pe fratele mai mare și mai bine dotat din punct de vedere al puterii de aspirare, funcțiilor integrate etc.

8. Mi Robot Vacuum-Mop P – 1199 lei;

Este în linii mari modelul testat de mine pe aici, dar cu navigație LIDAR. Adică, știe și mai bine să cartografieze spațiul în care-l aduci să funcționeze. Aspiratorul-robot mi se pare a fi printre invențiile cu adevărat utile.

Aspiratoarele-robot Xiaomi mi se pare că au cel mai bun software + suport software peste concurență, update-uri de firmware primite în timp etc. Aplicația lor mi se pare a fi superioară față de ce livrează Rowenta.

9. Aspirator vertical Mi Vacuum Cleaner G10 – 1099 lei;

Este avion pe lângă JIMMY-ul meu ce-și face datoria cu brio și acum. Impresionează prin accesoriile aduse, prin faptul că-l poți folosi într-o multitudine de situații, are până și un display pe care-ți afișează modul de utilizare selectat, capacitatea acumulatorului etc.

10. Aspirator vertical Mi Vacuum Cleaner Light – 399 lei;

Bineînțeles, Xiaomi nu avea cum să nu abordeze și piața de aspiratoare verticale cu un cost de comercializare mai așezat, iar Vacuum Cleaner Light se încadrează perfect. În pachet se află o bază de andocare ce poate fi poziționată pe perete.

11. Mi Vacuum Cleaner Mini – 179 lei;

Mă gândesc să cumpăr unul pentru mașină. Îmi place că este cu adevărat portabil, dar și pentru că are acumulator încorporat și nu necesită alimentare de la priză când îl folosești. Cred că voi reveni cu un review după ce-l folosesc câteva zile.

12. Mi Air Purifier Pro – 799 lei;

13. Mi Air Purifier Pro H – 999 lei;

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

A fost testat de către Darius, iar recenzia completă o găsiți aici. Are senzor de temperatură și umiditate, display OLED + control tactil, conectivitate Wi-Fi, filtru HEPA și capacitate de filtrare de 600m3 / oră.

14. Mi Smart Band 5 – 109 lei;

Dacă nu vrei să cumperi 6-le, poți merge pe mâna lui Band 5 ce ajunge la un preț din ce în ce mai atractiv. Pe segmentul său aș spune că nu are rival, în special pe partea de software și suport software pe termen îndelungat.

15. Mi Watch Lite – 199 lei;

Am primit o jucărie de genul la un moment dat, dar din lipsă de timp nici nu am reușit să-l desfac din pachet. Promit să revin cu un review pentru smartwatch-ul entry de la Xiaomi.

Unde găsiți prețurile mai sus menționate?

Lista este formată din Mi-Home.ro, Mi Store, eMAG, Altex, Flanco și PC Garage.

Aveți ceva pe listă din dispozitivele de mai sus? Cred că aș cumpăra un Mi Vacuum Cleaner Mini.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.