IKEA are experiență în ce privește designul produselor din locuință, iar Sonos are expertiză în domeniul audio. Prin colaboarea dintre IKEA și Sonos a ieșit un produs cu dublu rol: ramă foto și boxă WiFi din gama SYMFONISK.

În gama SYMFONISK sunt trei produse:

  • rama foto SYMFONISK cu difuzor WiFi;
  • lampă de masă SYMFONISK cu difuzor WiFi;
  • etajeră SYMFONISK cu difuzor WiFi.

Cele trei produse sunt compatibile cu gama actuală de produse Sonos și pot fi controlate prin aplicația Sonos, pot fi aduse într-un sistem surround etc.

Câteva detalii legate de rama foto SYMFONISK cu difuzor WiFi:

  • două versiuni de culoare (alb și negru);
  • fețe interschimbabile (nu poți aduce galeria proprie de imagini, de aici și steluța din titlu de după ramă foto, vei plăti suplimentar spre a trece spre o altă față a ramei);
  • boxa poate fi conectată la peste 100 de servicii de streaming.

Debutează din 15 iulie 2021 în Europa și America de Nord. Prețul din Europa este de 179 euro = aprox. 880 lei, iar o față interschimbabilă = 17 euro / aprox. 84 lei). Nu am găsit mai multe detalii tehnice, puterea în RMS spre exemplu. Mă gândesc că nu impresionează neapărat prin cine știe ce sunet, atenția fiind pusă în mod special pe design.

 

Declarații oficiale:

Rama foto cu boxă este ideală pentru economisirea spațiului și poate fi așezată pe perete, asemenea unei adevărate piese de artă, poate fi asortată cu alte lucrări, poate fi pusă pe un raft sau pe podea, ori sprijinită de perete. Fețele interschimbabile facilitează alegerea unui stil care se potrivește individual fiecărei locuințe”, spune Stjepan Begic, Product Developer în cadrul IKEA Suedia. „Ca parte a gamei inteligente IKEA Home, ce se află într-un proces de extindere, această nouă boxă contribuie la ambiția noastră de a le permite celor mai mulți consumatori să se bucure de o viață de zi cu zi mai inteligentă.” adaugă acesta.

Fiecare boxă SYMFONISK combină experiența audio Sonos cu designul IKEA, în moduri inovatoare, creând produse pe care nicio companie nu le-ar putea crea de una singură”, spune Sara Morris, Principal Product Manager la Sonos. „Designul acustic Sonos face ca difuzorul ramei să sune uimitor, mai ales având în vedere forma atât de compactă, iar conectivitatea prin aplicația Sonos facilitează configurația și utilizarea boxei. Această colaborare pe termen lung continuă să ofere noi idei captivante care să aducă experiențe audio extraordinare, în casele din întreaga lume – așteptăm cu nerăbdare să livrăm împreună cât mai multe produse unice în viitor.

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.