Alte smartphone-uri

Cu toate că a trecut de ceva zile, revenim cu o informație despre show-ul IFA Berlin, unde în multitudinea de dispozitive prezentate în cadrul acelei săptămâni am uitat complet de Medion. Producătorul german și-a lansat propria tabletă Android.

Deși secretoso-zgârciți nemții ăștia în ceea ce privesc imaginile cu dispozitivul, se cunosc câteva specificații ale Lifetab-ului P9514: 1 GHz Tegra 2, rezoluție 1280×800, Honeycomb 3.2 și capacitate de stocare de 32 GB, susține quad band-ul, 3G la fel ca și Wi-Fi și apare cu porturile standard microSD, microUSB și HDMI.

Atât Lifetab-ul, cât și noul smartphone Medion – btw, mai misterios decât tableta – , sunt preconizate a fi lansate în Europa în trimestrul al 4-lea din 2011. Prețul nu a fost oficial anunțat, dar unele zvonuri spun că Lifetab-ul ar ajunge undeva la 400 de Euro.

Totuși, nu știu cât loc mai este pe piața Honeycomb pentru încă o tabletă, dar vom vedea; încercarea moare ultima. Sau moarte n-are, era?!?!?

Sursa: Engadget

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.