Smartphone

Faptul că Android va lansa o nouă versiune a sa a devenit un anunț official, făcut „din greșeală” de către Eric Schmidt astăzi, în cadrul unei conferințe Dreamforce la San Francisco – de parcă noi nu am ști cum se fac „greșelile” de acest gen. Avem un nou sistem de operare, pe plan intern fiind cunoscut din anumite motive sub numele de Ice Cream Sandwich, ce va fi lansat în octombrie/noiembrie, despre care toată lumea este încântată, a declarat oficialul.

Se știa de prin mai a.c. de noua versiune Android că va fi lansată undeva în trimestrul al 4-lea și își propune să aducă noi caracteristici Honeycomb telefoanelor moble și funcții Gingerbread pentru tablete. Nu ar fi nimic neobișnuit ca Nexus, care va rula cu noua versiune Android să fie lansat în următoare lună de la lansarea Ice Cream Sandwich.

Așadar, de Z.M.* (1 noiembrie) am putea avea acces la noua versiune Android și de Crăciun putem déjà primi cadou un Nexus?

Sursa:Droid Life

* Întreabă-mă ce înseamnă doar dacă nu ai prejudecăți religioase. Mulțumesc!

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.