Apple

Azi s-au împlinit 4 ani de când Steve Jobs urca pe scena WWDC-ului pentru a prezenta iPod Touch-ul. Schimbat de puține ori în ceea ce privește estetica, acesta a ținut pasul cu iPhone-ul în ceea ce privesc funcțiile terminalului.

În mod bizar, este ciudat cum oamenii aplaudau la acea oră Wi-Fi-ul sau cum aplaudau interfața iPod și alte caracteristici, atât de comune iPhone-urilor, astăzi. Cu aplicațiile iPhone OS, Safari și Youtube, Apple a dat lovitura, transformând aceste jucării în mici computere de buzunar, cărora le lipsea difuzorul.

Cea mai tare chestie cu privire la ele este că, în perioada update-urilor Iphone OS 2.0 care introdusese o mulțime de aplicații ce necesitau conectarea la un computer, o grămadă de clienți au început să se plângă de faptul că iPod-ul a devenit computerul principal. Aceasta se va remedia odată ce va începe rulajul iOS 5, cu actualizări de ne vor sări capacele.

Oricum ar fi, o investiție de 299 dolari pentru o astfel de jucărie merita pentru navigarea simplă, e-mail și accesul la YouTube.