Tablete

A fost tableta care a uimit cel mai mult la IFA Berlin 2011 și a dispărut din standul Samsung datorită problemelor pe care le are compania sud-coreeană pe teritoriul Germaniei cu Apple în ce privește Galaxy Tab 10.1, 8.9 sau 7.7 inch. Primele detalii vi le-am oferit aici

M-am uitat peste scurtele recenzii de mai jos și nu am cum să nu remarc display-ul SuperAMOLED – primul de o asemenea dimensiune. Tableta Samsung este subțire și place de la prima privire sau atingere. Au folosit aceeași rețetă ca la Galaxy Tab 10.1. Păcat că au aceste dispute cu Apple și nu le pot promova ca atare. Pe lângă faptul că Apple are de apărat patentele sale în ce privește designul sau dispunerea componentelor presupun că se află și o mică îngrijorare că tabletele Samsung ar putea să aibă succes acolo unde alte companii au dat greș. Mă gândesc la Motorola care spera mult cu Xoom și nu a reușit să vândă ca atare, RIM care prin BlackBerry PlayBook credea că va rupea în piață.

A reușit Asus cu Transformer, dar dacă punem cifrele în balanță cu iPad 2 se vede în ce categorie luptă compania asiatică.

Lăsând de o parte discuțiile să vedem Samsung Galaxy Tab 7.7 – noua vedetă a sud-coreenilor în segmentul tabletelor:

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Nu ezitați să ne spuneți impresiile voastre legate de Samsung Galaxy Tab 7.7. Credeți că va fi un rival pe seama iPad 2?

 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.